„Pirmieji bilietai į Ellie Goulding koncertą prekyboje pasirodys jau rytoj. Gali būti, kad iki tol, kol ji atvyks į Lietuvą jos populiarumas šoktels dar keliasdešimt kartų“, – sako Viktoras Vee Diavara, pakvietęs šią fenomenaliai greitai ir stipriai pasaulyje pamėgtą atlikėją į „Loftas Live“ didžiųjų renginių seriją.

Ypatingo balso dainininkė iš Velso jau puikiai pažįstama ir lietuviškų radijo stočių klausytojam. Neseniai pasirodžiusi daina „Anything Could Happen“ jau karaliauja dainų topuose, o kai kurių Ellie vaizdo klipų peržiūrų skaičius siekia keliasdešimt milijonų.

„Nenuostabu, kad šiai jaunai atlikėjai visame pasaulyje yra skiriama daug žiniasklaidos dėmesio, jai yra įteikiami svarbiausi metų apdovanojimai, o koncertuoti ją kviečia net karališka šeima – su Ellie dirba wanabe divų svajonių prodiuseris Markas Ronsonas“, – apie E. Goulding pasakoja pats Vee.

Ellie yra antroji atlikėja laimėjusi du svarbius muzikinius įvertinimus tais pačiais metais: „BBC Sound of“ ir „Brit Awards Critics’ Choice“. Prieš tai tai pavyko tik visų numylėtai dainininkei Adelei.

Vienas pirmųjų ir ryškiausių E. Goulding muzikinės karjeros proveržių buvo perdainuota Eltono Johno baladė „Your Song“. Ją britė buvo pakviesta sudainuoti gyvai per princo Viljamo ir Kate Middleton karališkąsias vestuves.

Ellie atliekama „Your Song“ tapo ne tik karališkų vestuvių dalimi, bet ir jaunavedžių pirmojo šokio daina. Netrukus po to Ellie Goulding populiarumas šoktelėjo dešimteriopai, o jos kūrybos hitai iki šiol keičia vienas kitą.

Ellie Goulding – Your Song (Karališkos vestuvės)

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)