Vos prieš kelis metus savo muzikinę istoriją sekti pradėjęs indie disco kolektyvas netrukus tapo geidžiamais svečiais žymiausiuose Maskvos klubuose, o jų hitų „Slow” ir „Power” tekstus šokių aikštelėse traukė tiek „naujieji rusai”, tiek pastarųjų gyvenimo būdui abejingi hipsteriai. Garsas apie tokį fenomeną pasklido už gimtosios šalies sienos ir šiandien „Pompeya” vardas neretai sutinkamas Vakarų Europos bei JAV klubų afišose.

Pirmas pavadinimas, kuris šauna į galvą kalbant apie muzikos sceną Maskvoje – taip grupė dar praėjusiais metais apibūdinta madingame gyvenimo būdo žurnale „Dazed and Confused”.

Garsiausios ir brangiausios senovės Romos prostitutės vardu pasivadinęs maskviečių ketvertas į Vilnių atvyksta ne tuščiomis. Šių metų pradžioje grupė Los Andžele įrašė antrąjį savo albumą „Foursome”, kurį klausytojams nemokamai dalija savo tinklaraštyje.

„Neturim jokio recepto, tiesiog kai grojam kartu, ore sklando tam tikri kerai ir magija”, – paprašyti įvardyti savo skambesio paslaptį nesidrovėjo „Pompeya” vyrukai, kurių interviu galima rasti po populiarius Vilniaus barus pasklidusiame nemokamame „Disco Mafia Social Club” laisvalaikio gide.

Penktadienį klubo „Studio 9” scenoje svečius tradiciškai pasitiks ne vieną diskotekininkų kartą šokių aikštelėje užauginęs „Discomafia” didžėjų duetas Fast Edie ir Zhill.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją