Naujausia grupės daina “Only Way” pasakoja apie vyruką, kuris ieško balto namo su kolonomis nes ten turėtų gyventi jį sužavėjusi panelė. Dainoje išryškėja herojiškas įsimylėjimas.

Angliškai pasivadinę vyrai turi rimtą muzikinį foną. “The Local Legends” nariai gyvena vienoje apylinkėje. Taip ir susipažino. Dar jauna grupė išsiskiria specifiniu būgnininko pomėgiu išgėrus vyno nusirengti nuogai, o taip pat ambicija negroti kažkaip 'lietuviškai' ar nuobodžiai. „Nebe tie laikai, kad nebūtų galimybės kurti gero lygio muzikos“ - rėkia kolektyvas.

Vokalisto Beno Ivanovo tėtis iš “Rondo” pats repetuoja netolimoje salėje, praeidamas būtinai pakomentuoja, bet grojimo stilius, Benas pabrėžia, yra kiekvieno asmeninis reikalas. Kartu su tėčiu jis vaikystėje išmaišė visus stadionus, arenas ir išmoko visko, ką turi daryti muzikantas.

Roko grupė sausį važiuos į turą per Didžiąją Britaniją ir bandys pakartoti “The Rolling Stones” roko kelius. Jau ir Lietuvoje būrelį septyniolikmečių gerbėjų turintys vaikinai dainomis nori pasiekti brandesnius žmones, na bent pilnamečius.

„Geriausias koncertas buvo, kai viena gerbėja metė į sceną giros buteliuką, kurį atmušėm gitaros grifu“, - prisimena grupė.

“The Local Legends” pasirodymai:

Kauno sporto halėje - lapkričio 16 d.
Kauno Fluxus ministerijoje - lapkričio 17 d.
Vilniaus “Lofte” - lapkričio 23 d.
Kauno Žalgiro Arenoje - lapkričio 24 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)