Gimtadienio programą 19.45 val. pradės Jaras Ramūnas su performansu „Jaras nušoka“. Po performanso prasidės „Fluxus Ministerijos“ rezidentų atvirų durų vakaras, kurio metu lankytojai turės galimybę susipažinti su menininkais, o galbūt išvysti kaip gimsta meno kūrinys.

Šeštadienio vakarą antrajame „Fluxus Ministerijos“ aukšte bus atidarytos dvi parodos: 20 val. jaunųjų menininkų paroda „[seansas]“ ir 20.30 Natalijos Fediuškinos fotografijos paroda „Klastotės analizė“.

Parodos „[seansas]“ autoriai kviečia praplėsti racionaliems protams pažįstamos realybės ribas ir pasinerti į intuicijos, vaizduotės pasaulį, kupiną keistų būtybių bei paslaptingų reiškinių. Tapybos, grafikos, fotografijos darbuose atsiskleidžia intymios, autentiškos menininkų vizijos, metafizinės nuojautos bei mistinės patirtys.

Natalija Fediuškina meninių fotografijų parodoje „Klastotės analizė“ analizuoja moterų portretus: moterys, žvelgiančios iš nuotraukų, gyvenime yra visiškai kitokios. Jos netikros? Nuotraukose ar realybėje? Kas slypi už jų žvilgsnių? Autorės teigimu, moterys per gyvenimą neša savo susikurtas kaukes, todėl savo nuotraukomis N.Fediuškina nori parodyti, kokios jos gali būti.

Gimtadienio šventėje lankytojų taip pat laukia „Fluxus Ministerijos“ rezidentų grafitų piešimo ir gyvai atliekamos muzikos sintezė pavadinimu „Graff‘O‘Sound“ bei aktoriaus, choreografo, dažnai vadinamo avantgardinio šokio reformatoriaus Deniso Kolomyckio performansas.

Pusės metų gimtadienio vakarėlio žvaigždės – grupė „Happyendless“, išgarsėjusi Lietuvoje ir Baltijos šalyse tokiais hitais, kaip „Poweforever“ ar „Sweet Sweet Super Sweet“. Gerą nuotaiką vakaro metu pasiruošę garantuoti hiphopo atlikėjai „Dee & Kamy“ bei jaunatviška energija trykštantys „Fun Clock“. Koncerto pradžia 22 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)