Tomis dienomis iš klubo išprašytas nebus nė vienas, net užklydęs ten devintą ar dešimtą valandą ryto. Negana to, „Gluck“ po atidarymo taip pat ketina laikytis tikro naktinio klubo idėjos ir dirbti bent iki aštuntos valandos ryto.

Paklausti apie „Gluck“ koncepciją, įkūrėjai atsakymo ilgai neieško ir tikina sukursiantys vietą, kurioje paprasčiausiai visada bus linksma:
„Neketiname vaikytis to, kas šiandien yra populiaru. Greičiau - atsiminti ir „Gluck“ lankytojams priminti tai, ką šiuo metu Vilniuje klubai nustūmė į antrą planą ar pakišo po madomis. Muzika, su kuria daugelis mūsų augo ir, galbūt, pergyveno geriausius vakarėlius savo gyvenime. Tiesiog - pradėsime nuo pradžių. Atgaivinsime vieną ryškiausių Vilniaus simbolių - Baltąjį tiltą".

Organizatoriai neslepia, jog norėtų atrasti bei su savo lankytojais pasidalinti viduriu tarp alternatyvos ir kokybiško pop. Tai puikiai įrodo ir muzikinė atidarymo programa, kurioje - tokie visiems puikiai pažįstami vardai kaip SiSi (ZIP fm), Rembo (ZIP fm), No DJs (Viktoras Diawara), Rimas Šapauskas, Mamania (G&G Sindikatas), projekcijomis apsišarvavęs Gerai Gerai, Tomas Boo (Boogaloo), Justas Fresh (Mondayjazz/Boogaloo), Flaxen Beats ar Spitzin (Cotton Swing Club).

Tiesa, nereiktų pamiršti ir dieninės atidarymo programos. Kol kas patvirtinta, jog penktadienio bei šeštadienio rytai bus pradedami filmų peržiūromis, o šeštadienio popietę klubo lankytojai bus supažindinti su įvairiausiais stalo žaidimais – pradedant galvosūkiais, baigiant „party games“.

Taip pat tatuiruočių meistrė Kamila visiems norintiems darys piešinius ant kūno, o aštriausių Vilniuje žirklių salonas pasirūpins, jog barmenų šukuosenos atspindėtų atidarymo nuotaikas.

Visas 72 valandas klube lauks ne tik vasariškai puiki nuotaika, linksmai nusiteikę žmonės ar gera muzika, bet ir stalo futbolas bei kompiuteriniai žaidimai (kada paskutinį kartą sėdėjote prie „Sega“ žaidimų kompiuterio?).

Atidarymas truks apytiksliai 72 valandas, nors pirmąsias 12 valandų, t.y., ketvirtadienio dieną, į klubą įeiti galės tik asmenys, turintys pakvietimus. Oficialus startas - lapkričio 8 dieną, 20 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)