„Repeticijos su mini orkestru pranoko mūsų lūkesčius. Jau rytoj pristatysime „naują skambesį“, – įspūdžiais po repeticijų su eile muzikantų dalinosi Erica Jennings.

Jurgis Didžiulis ir Erica Jennings iki repeticijų su „Bad Ass Retro Orchestra“ tik svajojo, kad būtent taip galėtų skambėti „The Ball & Chain“ programa, o dabar tai tapo realybe.

„Nekantrajaume pristatyti šią atnaujintą programą. Tradiciškai su mumis gros mūsų grupė, tačiau prie jos pirmą kartą prisijungs dar vienas būrys profesionalių muzikantų: Liutauras Janušaitis, Laurynas Lapė, Alexandras Raičenoks ir Jievaras Jasinskas“, – plačiau Helovyno nakties specialią „The Ball & Chain“ sudėtį komentuoja J. Didžiulis.

Taip pat Helovyno naktį „Lofte“ siaus lindyhopo ir „Show Makers akademijos“ su Šarūnu Kirdeikiu priešaky šokėjai, aktoriai, kurie vietoje kurs performansus, Berta Timinskaitė su grupe ir „Rhythm Junkies“ lyderis Mindaugas J. Bikauskas.

Žiūrovus pasitiks šventinės dekoracijos, baisybės ir šlykštybės, specialiai šiai šventei kuriamos vaizdo projekcijos ir kita. Vakarėlio aprangos kodas – mirusios žvaigždės.

„Pasirinkimas, kuo būti per šią persirengėlių šventę yra labai didelis – nuo ikonų kine kaip Frankenšteinas iki pačios Betty Davis, Franko Sinatros ir t.t.“, – idėjas aprangai „Hollywood Halloween“ vakarėliui menų fabrike jau rytoj mėto E. Jennings. Tiesa, pati dainininkė dar neatskleidė, kokiame amplua lips ant scenos.

Prieš 18 mėnesių „The Ball & Chain“ savo muzikinį kelią pradėjo kaip duetas, vėliau prie jų prisijungė keletas muzikantų, o dabar, pasak atlikėjų, pagaliau viskas atrodo išbaigta ir paruošta viešam pasirodymui su mini orkestru.

Nuotaikingos akimirkos iš „The Ball & Chain“ repeticijų su „Bad Ass Retro Orchestra“:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)