Lietuvos ir užsienio didžėjai prie pulto keitėsi mažiau nei kas valandą. O vakaro laukiamiausias – dar viena legenda „Lofto“ istorijoje – Robas Birchas iš istorinės šokių aikštelių karalių grupės „Stereo MCs“ pasirodė gerokai po vidurnakčio ir scenos neapleido net dvi valandas.

„Man labai patiko, kad šis vakarėlis buvo maksimaliai dinamiškas, o Vilniaus publika nė kiek ne mažiau pašėlusi nei Londono“, – po savo DJ pasirodymo įspūdžiais dalinosi Robas Birchas.

Simpatijų Robertui Birchui ir jo įtakai šokių muzikoje neslepia ir didžiausios muzikos žvaigždės: „U2“ lyderis Bono, Davidas Bowie, Madonna bei daugelis kitų.

Jo grupė „Stereo MCs“ kartu su kitais legendiniais muzikantais keitė muzikos pasaulį ir pateko į klubinės muzikos istoriją.

„Pagaliau turėjau progą paspausti šiam žmogui ranką. „Stereo MCs“ – tai grupė padariusi viena didžiausių įtakų mano kaip muzikanto gyvenime“, – paryčiais džiaugsmo neslėpė Viktoras Diawara, kuris ir pakvietė R. Birchą į Lietuvą.

Kūrybingais vaizdo klipais reklamuota nauja vakarėlių serija „Reivoo Reivas“ vakar pateisino savo vardą. Antroji „RR“ dalis jau lapkričio 23 d. Ypatingi reivo svečiai bus paskelbti jau kitą savaitę.

Vakarėlio akimirkos - DELFI fotogalerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją