Kol kas apie programą atlikėjos kalbėjo per daug neatviraudamos, nes visas repertuaras dar tik derinamas, o dainininkės kol kas repetuoja atskirai.

"Kol kas dar kažką kalbėti labai sunku, nes projektas dar tik ruošiamas, - DELFI žinią apie Lietuvos muzikos pasaulyje užgimusį naują trio patvirtino R. Ščiogolevaitė. - Dar tik deriname programą ir renkamės kūrinius, visos trys kartu nedainavome - repetuojame atskirai".

6-ojo dešimtmečio dvasios paviliotos moterys tikisi, kad projektas bus įdomus. Juk scenoje stovės trys garsios ir ryškios dainininkės.

"Sakoma, kad tiek atlikėjų moterų į vieną sceną kviesti negalima, nes jos pavydi viena kitai grožio ar balso, - juokiasi E. Sašenko. - Bet manau, kad šį mitą mums pavyks išsklaidyti."

E. Sašenko pabrėžė, kad "Džiaze tik merginos" skambės garsiausi praėjusio amžiaus džiazo kūriniai. Atlikėja užsiminė, kad pradžioje moterys brandino idėją įkūnyti ir garsiausias praėjusio amžiaus damas, kaip Merilyn Monroe ar Marlene Dietrich.

"Tačiau nutarėme likti savimi ir pačios pamėginsime sukurti naują, nematytą amplua", - intrigavo Evelina.

Muzikinį projektą trijulė pristatys gruodžio viduryje Vilniuje, Kaune bei Klaipėdoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)