Šį ketvirtadienį specialaus renginio metu, su daugybe kviestinių svečių, šimtais klausytojų klubo viduje ir tūkstančiais visoje Lietuvoje “Zip FM” pradės naują, jau aštuntąjį savo sezoną.

Atsinaujinusios “Didysis O”, “SiSi”, “Radistai” ir visai naujos laidos, nauji eterio balsai ir t.t.

“Kiekvieną rudenį „Zip FM“ atsišviežina ir švenčia savo naujojo sezono startą. Šiais metais keičiame lokaciją ir pagarbą atiduodame Kaunui. Važiuojame į miestą, kuriame turime labai daug klausytojų, todėl 8 – ąjį sezoną atidarysime ir atšoksime būtent šiame mieste”, - aiškina “Zip FM” programų direktorė Simona Albavičiūtė.

Ji džiaugiasi, kad per aštuonerius gyvavimo metus, “Zip FM” surado labai daug draugų muzikos pasaulyje. Beveik visi jie ketvirtadienio vakarą bus “Gargare” ir surengs specialų muzikos šou, kuriame perdarys populiariausias radijo eteryje skambančias dainas.

Svaras ir Mamania - atliks “Supersci” hitą “Get”, duetas “Ball & Chain” pasirinko kultinį Adele darbą “Rolling in the deep”, Linas Adomaitis perdainuos Aloe Black singlą “I need Dollar”, reperiai ”Dee&Kamy” garsiojo “Dr. Dre” – “Still Dre”, Pushaz ir Justė iš “Saulės Kliošo” savaip perdarys ir sudainuos Alicia Keys ir Jay-Z hitą “Empire State of Mind”. Ir tai dar toli gražu ne viskas. Iki paskutinės minutės organizatoriai neišduoda ką pasirinko grupė “Skamp” ir sparčiai garsėjantis, “Youtube” žvaigžde vadinamas reperis iš Kauno - Alekna.

“Dėl Aleknos turėjom nemažą galvos skausmą. Prieš dvi savaites jam buvo diagnozuotas balso stygų uždegimas ir daktarai uždraudė repuoti... Tačiau dabar viskas yra gerai ir mes jį pamatysime ant scenos. Net gi pažadėjo sukurti dainą apie “Zip FM”, - pasiruošimo renginiui detales atskleidžia Simona.

Be koncerto bus ir diskoteka. Pirmą kartą visi “Zip FM” DJ‘ėjai Jonas Nainys - Jovani, Rolandas Mackevičius, Modestas Švoba – Rembo bei merginų dueatas SiSi sujungs savo pultus ir pajėgas pirmam bendram pasirodymui. Jis vienu metu vyks net trijose scenose.

Taip pat plokšteles suks Kauno mafija - Kastis Torrau ir Donatello bei sostinės klubinėtojų numylėtas St. Stereo.

Tiesioginė transliacija

Renginys vėluoti negali, nes jis bus tiesiogiai transliuojamas visai Lietuvai. Jiems įprastu laiku nuo 19 iki 22 valandos, pirmą kartą “Radistai” ves savo laidą tiesiogiai iš lofto “Gargaras”, o pasibaigus laidai, toliau tiesioginiame eteryje vyks sezono atidarymo vakarėlis. Tad kas negalės atvykti į Kauną – viską išgirs per radiją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)