“Du soliniai albumai, keturi albumai su “G&G Sindikatu”, darbai studijoje kartu su Egidijumi Dragūnu („Sel“), „Legato“, „Da manifest“, „Išjunk šviesą“, bendri kūriniai su „BIX“, „Skamp“, Linu Adomaičiu. Jau 15-ą metų ant scenos. Kaip juokingai skamba. Jaučiuosi tarsi koks estrados legenda“, - šypsosi atlikėjas.

Naujausiame jo albume – tokie radijo hitai kaip „Ji mano“ (kartu su L. Adomaičiu) bei „Jazz‘as gydo“. Repo gerbėjai galės išgirsti naujus kūrinius kartu su Daiva Starinskaite („Keymono“), Svaru, Kastetu, Dj Mamania („G&G sindikatas“), L. Adomaičiu, Tautrimu Rupulevičiumi – Onsa, Akmėja ir daugeli kitų atlikėjų.

„Sunku vertinti savo kūrybą, bet tikrai žinau, kad šiame albume aš - kitoks nei ankstesniuose soliniuose ar grupės albumuose, - sako Pushaz. - Nepabijojau eksperimentuoti. Galutinę kūrinių korekciją atliko Tomas Walz'as iš Jungtinių Amerikos Valstijų, kuris yra dirbęs su tokiom repo žvaigždėm kaip „Wu -Tang Clan“, „Gang Starr“, „Pete Rock“. Tikrai dėl to nesigailiu ir esu patenkintas rezultatu“.

Albumas bus pristatomas koncertinio turo po Lietuvą metu. Pushaz į sceną pasikvies ir Dj Justinez, Yga (Da Manifest), Josh‘ą McClung („Perfect Pill“), West Coust Crew, Messiah, Medoną. Koncertų metu bus galima įsigyti „Knygą be pavadinimo“ su reperio autografais bei specialius marškinėlius.

„Koncertas - tai yra energijos apsikeitimo epizodas. Iš publikos semiuosi energijos, kuri varo į priekį. Po koncerto esu tiesiog išsunktas, atrodo, kad būčiau nubėgęs kokių 50 km. Niekada nesupratau, kaip galiu ant scenos ištempti pusantros valandos, ardydamasis vienodu tempu. Ant scenos jauti gerą žmonių energiją. Šiuo atveju būname tarsi vampyrai. Bet tikiu, kad publika taip pat gauna iš manęs energijos. Tai tarsi uždaras ratas. Tai išskirtinis dalykas, kuris gerai velka“, - apie koncertus kalba reperis.

Koncertinio turo datos:

Spalio 19 d. Vilnius, „Brodvėjaus Pub'as“
Spalio 20 d. Kaunas, „Dejavu Party Bar“
Spalio 26 d. Šiauliai, „Pogo“
Spalio 27 d. Klaipėda, „Fabric“
Lapkričio 2 d. Alytus, „Čikaga“

Video kvietimas:

Pusho daina „Jazz`as gydo“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)