Labdaringas koncertas „Gargare“ – jau trečioji kultūrinė iniciatyva, skirta beglobiams gyvūnams ir juos gelbėjančioms idėjoms remti. Praėjusiais metais lėšos „Penktai kojai“ buvo renkamos renginiuose „Džiazas išlikimui“ ir „Muzika išlikimui“ Kauno filharmonijoje.

Kelerius metus veikiančios VšĮ „Penkta koja“ veikla finansuojama fizinių ir juridinių asmenų pagalba, iš savivaldybės ši įmonė paramos negauna. Naujoji beglobiams gyvūnams skirta prieglauda Linksmakalnyje, Kauno rajone, kyla tik gerų žmonių dėka.

Penktadienį surinktos lėšos bus skirtos būtent naujajai prieglaudai – už surinktus pinigus planuojama išbetonuoti grindis bei klojami vamzdynai.

Pirmieji tvarkymosi darbai daug metų nenaudotame pastate ir aplink jį prasidėjo dar gegužę.

Bilietas į koncertą kainavo 10 Lt. Visi už bilietus surinkti pinigai bus pervesti VšĮ „Penkta koja“. Renginio metu buvo galima mesti aukas ir į specialias dėžutes.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)