Rugsėjį Tara Palmer Tomkinson pradėjo savo karjerą popscenoje niūriu singlu „5 Seconds“. Kaip rašo thesun.co.uk, ji prilygino singlą dainininkės Dido kūrybai, bet panašumą būtų sunku įžvelgti.

Apie būsimą savo albumą ji taip sakė: „Dainuoju ir groju pianinu, įdėjau visą save. Negalėčiau rašyti autobiografijos, šis albumas yra mano autobiografija. Didžiuojuosi juo. Jis gana panašus į Dido.“

Vaizdo klipe Tara groja pianinu ir sėdėdama ant sūpuoklių miške glamonėjasi su barzdotu gražuoliu.

Deja, Tada ne vienintelė garsenybė, turinti daugiau pinigų, nei proto, ir todėl siekianti popkarjeros.

Skaitytojų dėmesiui – 15 prasčiausių bandymų sužibėti popscenoje.

Neatgavusi ramybės po nevykusio bandymo patekti į 2005 m. dainų konkursą „Euovizija“, po metų pasirodžius jos ir tuometinio vyro Peterio Andre albumui, Katie Price 2010 m. dar kartą ryžosi ir įrašė singlą „Free To Love Again“.

Ji tvirtino, kad įrašė singlą tiesiog pramogai, todėl nesuka galvos dėl neigiamų įvertinimų. K. Price sakė: „Nesu dainininkė, nenoriu užimti pirmos vietos geriausių dainų sąraše, tai tiesiog pramoga. Patinka žmonėms, ar nepatinka, aš dainuoju.“

Singlą menkai reklamavo per radiją, kritikai įvertino jį neigiamai. Geriausiųjų šimtuke daina užėmė tik 60-ą vietą, paskui nuskambėjo per vieną televizijos laidą, ją buvo galima išgirsti keliuose Londono naktiniuose klubuose.

Kad ir kaip ten sekėsi Katie Price, Alexui Reidui sekėsi dar prasčiau. Šią vasarą jis padarė pertrauką imtynių srityje, nėrė į muzikos karjerą ir įrašė dainą „Stardust“ trumpai laidai „Eurotrash“.

Daina sulaukė nemažai kritikos, kaip ir gana keistas jos vaizdo klipas. Jame A. Reidas dainuoja pustuščiame klube ir juda standartiniais judesiais. Klipas toks prastas – verta pažiūrėti ir patiems tuo įsitikinti.

Serialo „Eastender“ žvaigždė Anita Dobson išbandė jėgas popscenoje 1986 m. su perkurta serialo daina „Anyone Can Fall In Love“, kuri populiariausiųjų sąrašuose buvo užėmusi net ketvirtą vietą. O svarbiausia tai, kad dainą prodiusavęs buvęs grupės „Queen“ gitaristas Brianas May tapo A. Dobson vyru. A. Dobson išleido dar kelis singlus ir albumus, visų jų sėkmė buvo minimali.

Muzikos žinovai tikriausiai apsiverkė, kai TV laidos „Noel‘s House Party“ personažas Ponas Blobby tris savaites karaliavo pirmoje geriausiųjų, taip pat ir kalėdinių dainų, sąrašų vietoje.

Daugelis su palengvėjimu atsikvėpė, kai daina po beveik dviejų mėnesių išstūmė atlikėjo pseudonimu Meat Loaf (liet. maltos mėsos kepsnys) kūrinį „Do Anything for Love“ (But I Won't Do That), bet paskui ji ne vienam mirtinai įgryso.

Nepatenkintas karjeros vingiais futbolo klubuose „Newcastle United“ ir „Manchester United“ Andy Cole‘as nepabijojo užsitraukti tuometinio boso Alexo Fergusono rūstybės ir 1999 m. išleido singlą. Perdainuotoje 1982 m. dainoje atsiskleidė A. Cole‘o sugebėjimai repuoti. Daina nieko per daug nesužavėjo ir populiariausiųjų sąrašuose greitai nusirito žemyn.

Realybės šou žvaigždė Kim Kardashian pernai Amerikoje išleido singlą „Jam“. Klipe buvo galima iš visų pusių apžiūrėti Kim skiriamąjį ženklą – jos iškilius sėdmenis, taip pat pamatyti dabartinį jos vaikiną Kanye Westą. Kaip pasakė vienas kritikas, daina – ničniekuo neišsiskiriantis šokių muzikos kūrinys. Visgi dėl K. Kardashian populiarumo per pirmas penkias dienas pardavė 14 tūkst. singlo kopijų, pelnas už jas buvo skirtas labdarai.

Nuo 2006 m. Paris Hilton galėjo įtraukti į savo gyvenimo aprašymą dar vieną punktą – popžvaigždė. Tais metais ji išleido albumą „Paris Hilton“. Tikriausiai pabodo būti garsiai ir turtingai vien dėl savo pavardės, tad P. Hilton išleido diską per savo įrašų studiją „Heiress Records“.

Pirma regio stiliaus daina „Stars Are Blind“ sulaukė teigiamų įvertinimų, pateko į pirmus penketukus Kanados, Airijos ir Jungtinės Karalystės geriausių dainų sąrašuose, o Vengrijos singlų sąraše netgi buvo užėmusi pirmą vietą. dabar P. Hilton su garsiu didžėjumi Afrojack kuria antrą albumą.

Garsi Holivudo aktorė Kate Winslet trumpai išbadė jėgas muzikos srityje – įrašė vieną singlą „What If“ 2001 m. animaciniam filmui „Christmas Carol: The Movie“. Baladė buvo gana populiari, Jungtinės Karalystės geriausiųjų šimtuke užėmė 6-ą, o Airijos šimtuke – 1-ą vietą. Aktorės pageidavimu, pelnas už parduotą singlą buvo skirtas vaikų teisių ir vaikų prevencijos nuo vėžio labdaringoms organizacijoms.

1979 m. Futbolo legenda Josephas Kevinas Keeganas įmušė įvartį į vartus muzikos srityje – sudainavo baladę „Head Over Heels In Love“. Geriausiųjų šimtuke daina užstrigo 31-oje vietoje. Vėliau futbolininkas įrašė antrą singlą „England“, bet šis greitai nugrimzdo į užmarštį.

Išgarsėjusi vaidmeniu televizijos seriale „The Hills“ (2006 m.) ir nevykusia plastine operacija, Heidi Montag 2007 pradėjo muzikinę karjerą, kuri nebuvo sėkminga. 2010 m. ji išleido 2 mln. dolerių (5,3 mln. Lt) savo debiutiniam albumui „Supercial“. Daugumai kritikų nepatiko jos aukštas, spiegiantis balsas, bet 2013 m. ji įrašė dar vieną albumą. Regis, kai kas turi daugiau pinigų, nei proto.

Glennas Hoddle‘as ir Chrisas Waddlie‘is kartu sudainavo vienintelę dainą – „Diamond Lights“, kurią parašė Bobas Puzey. Nepaisant keistų šokių judesių ir dar keistesnių žodžių, 1987 m. balandį daina užėmė garbingą 12-ą vietą geriausiųjų šimtuke, bet paskui iš jos ne kartą negailestingai šaipėsi.

Britney Spears buvusysis Kevinas Federline‘as pasinaudojo trumpa šlove ir sukūrė dainą „Lose Control“. 2006 m. „Teen Choice Awards“ apdovanojimų ceremonijoje B. Spears pirmą kartą pakvietė jį į sceną sudainuoti tos dainos. K. Federline‘as tada išgirdo daug plojimų, bet vėliau jo šlovė sparčiai išblėso, o albumą „Playing With Fire“ kritikai išdėjo į šuns dienas.

Serialo „Baywatch“ („Gelbėtojai“) legenda Davidas Hasselhoffas pasuko į muzikinę karjerą devinto dešimtmečio pabaigoje. Kritikai negailėjo jam pastabų, tačiau Europoje, ypač Vokietijoje jis vis dar be galo populiarus. Keliose šalyse jo debiutinis singlas „Looking For Freedom“ buvo atsidūręs pirmoje šimtukų vietoje, bet vienas kritikas įtraukė ją į prasčiausių dainų šimtuką.

1989 m. serialo „Neighbours“ žvaigždė Stefanas Dennisas debiutavo muzikos scenoje su daina „Don‘t It Make You Feel Good?“ ir užėmė 16-ą vietą geriausiųjų šimtuke. Antras jo singlas „This Love Affair“ užėmė tik 67-ą vietą ir greitai buvo visų pamirštas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)