Viršininkas – „radistas“ R. Mackevičius

„Sykį Rolando Mackevičiaus gimtadienio proga paklydau miške. Aišku, kokteilinė – ne miškas, bet paklysti, ar bent jau paslysti čia tikrai įmanoma. Dėsiu visas pastangas, kad taip neatsitiktų“, - juokėsi G. Šapranauskas, išsisukęs nuo atsakymo, su kokia dama atvyks į kokteilių balių.

G. Šapranauskas „Zip FM“ laidų vedėjo ir didžėjus R. Mackevičiaus vardą mini ne veltui. Mat būtent „radistas“ nuo vasaros pabaigos darbuojasi „Mojito naktų“ viršininko poste.

Ar ne per daug naujų pareigų pastaruoju metu? Šviežiai iškeptas grupės „Pinup Girls“ dainininkės Ievos Ambrazaitės sužadėtinis, kokteilių baro valdytojas... „Gyvenimas verčiasi aukštyn kojom ir man tai patinka. Rutiną – į kampą!“, - kailyje netveria R. Mackevičius.

Švęs latino ritmu

Gimtadienio svečius kokteilių baras pasitiks ne tik įprastais „flairingo“ (baro žonglierių) triukais. Karštais Lotynų Amerikos muzikos ritmais grįstą programą ruošia atlikėjas ir kompozitorius iš Kubos Lester Esnayder Hojas Mendoza.

Kubiečio pasirodymą, kuriame dominuos rumbos, salsos, bačatos, merengės ir bosanovos garsai, papildys gyvos perkusijos ir egzotiškų šokėjų viražai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)