Taip, J. Franco daugybės profesijų sąraše gali išdidžiai prirašyti dar vieną punktą – muzikantas. Ir tai jis gali įrodyti vaizdo klipu.

J. Franco ir buvęs jo bendramokslis T. O‘Keefe kartu (kaip grupė „Daddy“) pristato pirmąją bendrą dainą „Love in the Old Days“ ir jai skirtą vaizdo klipą. Tiek daina, tiek klipas labai jausmingi, klipo pabaigoje netgi galima išvysti J. Franco tėvų vestuvių nuotrauką.

J. Franco teigia, jog tikrai atsiras norinčių pasijuokti iš jo kaip muzikanto talento ir tiek daug veiklos vienu metu.

„Žinau, kad užsiimu daug kuo. Puikiai tai žinau. Esu tikras, jog tikrai yra nemažai skeptikų, kurie, išgirdę, jog pradėjau dar kurti ir muziką, na net nežinau... Man visi mano užsiėmimai vienodai svarbūs. Tarsi turėčiau daug įvairių įrankių, reikalingų įvairioms saviraiškos formoms“, - „Rolling Stone“ sakė nepailstantis J. Franco.

Pirmasis grupės įrašas „MotorCity“, kuriame bus galima rasti ne tik „Love in the Old Days“, pasirodys rugsėjo 25 dieną. Įrašuose bendradarbiavo Smokey Robinsonas iš „Motown“, o albumo viršelio nuotraukoje – J. Fraco kolegos juostoje „Spring Breakers“: Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson ir Rachel Korine.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)