Tai, ko gero, pirmas kartas Lietuvos užsakomųjų skrydžių istorijoje, kai keleiviai galės nemokamai pamatyti spektaklį, surengtą skrendančiame lėktuve. Ir gali būti – pirmas kartas, kai tokiose aukštybėse vaidins aktoriai.

Šimtas penkiasdešimt orlaivio krėsluose įsitaisiusių keleivių stebės teatro „Kitas kampas“ muzikinės improvizacijų programos „Eilinis elitas“ premjerą.

Projekto organizatorius aktorius Audrius Bružas pasakoja, kad idėja naujojo spektaklio premjerą surengti būtent lėktuve kilo prieš porą metų.

"Esame improvizacijos teatro aktoriai, tad galime į valias žaisti, kurti, kvailioti. Tad kodėl nesurengus įsimintino spektaklio lėktuve? Juk dainuoti po vandeniu būtų sudėtingiau, – pokštauja A. Bružas. – Norime, kad skrydis būtų gyvesnis, įdomesnis, toks, kokio Lietuvos keleiviai dar nematė.“

Menininkams idėja patiko ir dėl netikėtumo momento. Kur jau kur, o lėktuve tikrai niekas nesitiki išvysti tokio pasirodymo. Žmonės skrisdami paprastai snūduriuoja, šnekučiuojasi ar skaito. Tad keleiviams nuotaikingas nežinia iš kur išdygęs aktorių pasirodymas bus didžiulė staigmena ir graži dovana.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)