„Radiocentro“ apdovanojimuose šią dainą A. Mamontovas atliko pasitelkęs į pagalbą dvidešimt baltais chalatais apsirengusių statistų su kaukėmis ant veidų.

Oficialioje Andriaus Mamontovo interneto svetainėje www.andriusmamontovas.com anksčiau taip pat buvo paskelbti ir kiti reti įrašai, tarp kurių atlikėjo įrašyta Lietuvos stojimo į Europos Sąjungos himnu tapusios dainos „Laisvė tavyje“ originalioji versija bei grupės „Lemon Joy“ įrašyta dainos „O, meile!“ darkwave versija, skambėjusi praėjusiais metais vykusių „Bravo“ apdovanojimų metu.

Kūrinys „Mes čia“ yra įtrauktas ir į šią savaitę prasidedančio Andriaus Mamontovo koncertinio turo programą. Gruodžio mėnesį sugrojęs anšlaginius koncertus Vilniuje ir Kėdainiuose, Andrius Mamontovas su grupe vasario ir kovo mėnesiais aplankys ir daugiau Lietuvos miestų. Artėjančiuose turo koncertuose skambės apie dvi valandas trunkanti nauja Andriaus Mamontovo programa, bus galima įsigyti naująjį Andriaus Mamontovo DVD diską „TV dainos“, kuriame gerbėjai ras 21 vaizdo klipą ir dokumentinį filmą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją