"A. Winehuose buvo viena iš mano mėgstamiausių visų laikų atlikėjų. Visada mylėsiu jos muziką, lyriką ir balsą. Ji buvo apdovanota neįtikėtinu talentu, rašė nepakartojamas ir laikui nepavaldžias dainas, kurios po jos gyvens dar ilgus metus, - DELFI pasakojo balsingąją atlikėją įkūnijusi E. Jennings. - Jei pažiūrėtumėte jos 2003-2007-tų metų pasirodymus, suprastumėte, kokia nepaprasta dainininkė ji buvo. Kol jos priklausomybės iš jos neiščiulpė visko, ką ji turi geriausio. Mano nuomone, ji gali eiti į vieną gretą su tokiomis atlikėjomis, kaip Nina Simone, Ella Fitzgerald, Aretha Franklin. Daugeliu dalykų jaučiuosi panaši į Amy. Tačiau sunku kategorizuoti save ir ją, kuo būtent.“

Drauge su E. Jennings "Lofto" scenoje pasirodė ir jaunosios kartos atlikėja Berta Timinskaitė.

„Visi žino, kad Berta buvo mūsų karališkoji brangenybė „Lietuvos balse“. Todėl stengiuosi jai padėti praleisti scenoje kaip įmanoma daugiau laiko. Ir ne tik su šiuo projektu, bet apskritai. Kalbant apie šį projektą, ji tinka jam labai natūraliai. Berta yra jausminga atlikėja, puikiai atliekanti Amy Winehouse muziką. Be to, su ja labai malonu dainuoti. Man labai patinka jos balsas ir energija“, - prisipažįsta ji.

Paklausus, ar A. Winehouse projektas – vienkartinis, dainininkė gūžteli pečiais: „Laikas parodys. Viskas labai priklausys nuo to, kaip mus įvertins šį vakarą. Tai mūsų duoklė tikram talentui, kuris paliko mus anksčiau laiko. Tai buvo tikrai tragiška. Pamenu, kaip aš verkiau išgirdusi, kad ji mirė. Tačiau šiandien mes švenčiame – šiandien jai būtų sukakę 29-eri. Visi mes – aš, Berta, „Tabami Live Band“ muzikantai - jaučia ypatingą atmosferą ir mėgaujasi jos muzika. Tikiuosi, kad visi atėjusieji – taip pat.“

Tai – ne pirmas koncertas, kai E. Jennings atlieka kitų garsių atlikėjų dainas. Ji yra surengusi Madonnos, Fergie, "Tabami Goes Divas" projektus.

“Visi tie koncertai buvo skirti atlikėjoms, kuriomis aš žaviuosi. Tačiau šis man yra išskirtingai ypatingas, nes Amy muzika yra arčiausiai mano širdies. Dievinu soul, mo-town stiliaus skambesį. Taip pat dėl to, kad ji buvo vienintelė iš jaunosios kartos atlikėjų, kuria iš tiesų žaviuosi“, - sako Erica.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)