Pastaruoju metu daugiausiai su mylimąja Eleonora Sebrova įrašinėjęs E. Dragūnas užsiminė, kad Eleonora šiuo metu dirba su savo dainomis, o ir pats E. Dragūnas norėjo įvairovės - todėl ir pasikvietė kartu dainuoti jauną atlikėją.

„Tai yra jauna atlikėja, kuriai patinka hip hopas. Susipažinome restorane, ji kažkada ten dirbo padavėja. Pamačiau ją, kad turi talentą ir pasiūliau jai pakeisti gyvenimo būdą, darbą ir visa kita. Dabar jai prasidės savirealizacija teisingu greičiu“, - DELFI pasakojo dvidešimt metų muzikos versle besisukantis E. Dragūnas.

Išgirdęs klausimą, kaip reaguojantis į internete pasipylusias replikas, kad naujajame kūrinyje mažoka Egidijaus, Selas tvirtino, kad replikos jam rūpi mažiausiai.

„Tai yra kvaila replika, tai yra „featuringas“, kur pusė yra jos, pusė – mano. Tai tiek. Replikos visada buvo, bus. Vienam patinka, kitam nepatinka. Tai toks sprendimas, visada pradžioje būna, kad sunkiai priimami nauji veidai, o kai jie tampa geidžiamais, tai visi labai nori juos apsikabint. Aš noriu apsikabint, kai jie būna niekam nežinomi ir pastūmėt juos", - DELFI sakė bene sėkmingiausias muzikos pasaulio atstovas.

Dar spaudos konferencijos metu Egidijus užsiminė, kad labai nori prisidėti prie jaunų atlikėjų populiarinimo. „Aš prie daug ko prisidėjau. Ta pati Eleonora, kuri jau įrašinėja savo naujas dainas, tas pats Sasha Son, Mia. Juk jei kažkada visi pradėjo nuo to. Dabar jau viskas Camillės rankose", - prisiminė naują dainą įrašęs E. Dragūnas.

Dainą galite išgirsti čia:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)