Žinoma dainininkė dalyvavo specialioje fotosesijoje dar prieš išleisdama naują kūrinį. Atlanta sutiko papasakoti apie permainas kūrybiniame ir asmeniniame gyvenime.

„Tiesiog dar kartą pabūsiu moterimi ir pradėsiu nuo nuotraukų. Silpnosios lyties skaitytojos mane tikrai supras ir atleis, kad naujos dainos pristatymą pradedu fotosesija, o vyrai... Drįstu manyti, kad jie grožį supranta visiškai kitaip negu mes, moterys. Esu sužavėta fotomenininko darbu. Pirmą kartą save pamačiau visai kitokią. Scenoje aš taip ilgai negalėjau atsikratyti mergaitės įvaizdžio, kad laikui bėgant pati su tuo susigyvenau. Šiandien žvelgdama į naujausias nuotraukas matau moterį ir nebijau pasakyti garsiai – aš graži ir beprotiškai laiminga! Iš tiesų, pastaruoju metu tokia ir esu. Nesvarbu, kad už lango rudenėja, mano širdis žydi. Viskas nauja. Todėl ir daina pilnai atskleidžia mano dvasinę būseną. Už tai esu be galo dėkinga savo draugui ir muzikos prodiuseriui Stano. Aš niekada nemėgau rudens, tų melancholiškų ir lėtai bėgančių dienų. Su šia daina tiesiog maištauju prieš rudenį, skelbiu jam karą“, – kalbėjo Atlanta.

Žinoma atlikėja neslėpė, jog tokių pasikeitimų priežastis – nauja meilė, tačiau daugiau jokių detalių neatskleidė.

Elena Puidokaitė-Atlanta
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (140)