„Mūsų ketveri metai yra labai daug, nes Lietuvoje pramogų vietų rinka itin dinamiška. Klubai atsidaro, užsidaro, tuomet toje pačioje vietoje vėl kas nors atsidaro ir t.t. Aišku, taip yra ne tik Kaune ar Vilniuje. Taip yra visame pasaulyje. Būti įdomiu ir reikalingu kelis sezonus iš eilės yra didelis iššūkis. Tad esame vieni iš senbuvių. Galbūt mums tai pavyksta todėl, kad iki klubo atidarymo dešimt metų „mokėmės” šio amato grodami ir organizuodami įvairius renginius” - tęsia žinomas didžėjus Laurynas, prisipažindamas, kad šio projekto neapleidžia net atostogaudamas.

Ketvirtąjį sezoną pradeda žinomas duetas iš Portugalijos

Klubo atstovų teigimu, ketvirtąjį sezoną bus tęsiama tai, kas iki šiol kiekvieną savaitgalį buvo laukiama ir populiaru. Nemokamais ketvirtadieniais ir toliau kvies radijo hitų naktis, penktadieniais naujausiais šokių muzikos miksais dalinsis populiariausi Lietuvos ir užsienio didžėjai, o šeštadieniai toliau priklausys „Pop Star Bar” prikeltai ir išpopuliarintai 9-ojo dešimtmečio muzikai ir jų herojams DJ Bartukams. Juos šį šeštadienį aplankys ir specialusis svečias – visuomet Kaune plojimais sutinkamas DJ Rimas Šapauskas.

Naująjį „Pop Star Bar” sezoną jau šį penktadienį pradės ypatingi svečiai iš Portugalijos - „Club Banditz”. Itin geidžiami savo tėvynėje ir neįtikėtinai populiarūs Brazilijoje pietiečiai gali pasigirti perdirbiniais Pendulum, Martin Solveig, David Guetta, Tiesto, Swedish House Mafia ir kitiems.

Kaip rašo Vakarų spauda, „Club Banditz” - tai vaikinai, kurie moka padaryti vakarėlį tokį, kad būtų linksma. Nuostabus portugališkas temperamentas, energija ir miksai, kuriuose skamba pati įvairiausia pasaulio muzika, priverčia šokti iki ryto. Dėl šios priežasties „Club Banditz” reikia pamatyti gyvai. Su svečiais iš Portugalijos dar gros Lauris Lee, Rikko El Gato, Modaco. Faktas numeris vienas - sezonas bus pradėtas gerai.

Vieta – amžinai jauniems

Prieš beveik ketverius metus atidarydamas duris „Pop Star Bar” žiniasklaidą nustebino pareiškimu, kad į naują šokių muzikos erdvę nebus įleidžiama Agnė Jagelavičiūtė ir panašios barbės. Savo principingą pažadą vienas populiariausių Kauno klubų tęsia ir iki dabar netoleruoja dirbtinumo visame kame - pradedant priaugintais nagais ir baigiant dirbtinėmis šypsenomis.

„Ko gero, esame vienu metu ir mėgstamiausias ir nekenčiamiausias klubas Kaune“, - šypteli „Pop Star Bar” šeimininkas Lauris Lee. Mes visada buvome prieš blizgučius ir priaugintus nagus. Mes esame „party” vieta, o ne „mėsos turgus”, kur vyksta tik savęs parodymas. Pas mus žmonės ateina gerai praleisti laiką, o ne pasistumdyti ir pademonstruoti naujai įsigyto garderobo. Mes esame ir būsime visada jauni ir visada jauniems, neatsitiktinai šio sezono šūkis – „Forever young!”. Beje, tai ne apie amžių, tai apie dvasinę būseną,” – sako jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)