Atidarymo renginyje savo naujausią šukuosenų kolekciją parodys vis labiau populiarėjantis stilistas Valerijus Gigevič. Pasak jo, plaukai bus veliami, šukuojami ir konstruojami specialiai atidarymo vakaro atmosferai atspindėti, priderinant jas tiek prie rytietiškos estetikos, tiek prie moderniosios „elektroninės operos fantazijos XYZ“.

„Tai bus mano antroji kolekcija, kurta specialiai restoranui. Kaip ir visos jos, taip ir ši, bus savaip beprotiška, artistiška ir stilingai suvelta. Ir jūs žinot, kad ką pažadu, tą ištesiu. Tad garantuoju liksite maloniai apakinti“ – šypsodamasis žada V. Gigevičius, kuris yra ir vienas renginio režisierių.

Didžiausias atidarymo vakaro koziris - įspūdingi Juozo Statkevičiaus kostiumai, sukurti naujausiam Dalios Ibelhauptaitės režisuotam spektakliui pagal G. Puccini operą „Manon Lesko“. Taip pat čia bus atliktos pagrindinės arijos iš bohemiečių sukurtos elektroninės operos fantazijos „XYZ“. Šio naujoviško ir modernaus pastatymo išskirtines partijas muzikos garsais nuspalvins elektroninę muziką kuriantis prodiuseris Few Nolder, dainuos ne vienos pasaulio sostinės geidžiama solistė Asmik Grigorian, kuri elektroninės operos fantazijos „XYZ“ pastatyme atlieka pagrindinį vaidmenį.

„Naujojo sezono metu, lankytojams parodysime dar negirdėtus vokalinius talentus ir laiko patikrintus, gerai žinomus prodiuserius bei atlikėjus. - pasakoja restorano „Gan Bei City“ rinkodaros vadovas V. Romeika.

Kolekcijos muzikinę programą nuspalvins šokių muzikos diskžokėjų duetas „House Brothers“.

Renginys vyks rugsėjo 21-ą dieną, penktadienį prekybos centro „Panorama“ esančiame restorane.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)