Nuo 2006 m. Andre Crash neapleidžia Latvijos didžėjų topų viršūnių. Jis yra apšildęs šokių muzikos gerbėjus prieš tokių žvaigdžių koncertus kaip DJ Tiesto, Paul van Dyk, Eric Prydz. Latvijos house muzikos žvaigždei gerai pažįstami ir Lietuvos didžėjai: Andre Crash yra grojęs kartu su Deep Inc, Ignu IV, Donatello, RyRalio, Recoco, Andriumi Rio ir kitais.

Jau ketvirtus metus iš eilės Lietuvoje vykstantis konkursas tapo tramplinu į didžiąją sceną tokiems didžėjams kaip „Flaxen Beats“, „Sunseet“, „C Sounds DJs“, „Groovy“. Pirmojo Lietuvos etapo nugalėtojai „Flaxen Beats“ pastebėjo, kad konkursas per kelerius metus labai patobulėjo.

Didžėjų kompanija džiaugiasi ir tuo, kad organizatoriai jų nepamiršo po projekto: „Puiku, kad konkurso organizatoriai kviečia į savo renginius groti, vertinti dalyvius ir kitaip prisidėti prie šio šaunaus didžėjų konkurso.“

„Flaxen Beats“, paklausti, ką reikėtų daryti didžėjui, kad jo šlovės valanda nesibaigtų iškart po konkurso, tikino, jog didžėjai turi nepabijoti patys prisidėti prie vakarėlių organizavimo. Pasak jų, tokiu būdu atsirastų galimybių kuo daugiau groti ir ruošti savo pasirodymus. 2009 m. konkurso nugalėtojai įsitikinę, kad dabar didžėjui jau nebeužtenka atsistojus prie pulto vien tik pagroti: „Šiuolaikinės technologijos leidžia tikrai daugiau, nei tik sumiksuoti keletą kūrinių. Viskas priklauso nuo didžėjaus išradingumo.“

Vienas iš konkurso finalininkų Janler, dalyvaujantis šiame konkurse pirmą kartą, įsitikinęs, kad į finalą pateko, nes jau pakankamai seniai groja, yra techniškai gerai pasiruošęs bei turi įgūdžių, kurie drąsiai leidžia jaustis prie pulto. Janler sakė, kad publiką stebins stipriais ir kokybiškais house ir vocal house kūriniais.

„Konkursas man suteikia galimybę išbandyti jėgas prieš kitus didžėjus. Jau vien tai, kad patekau į finalą, man daug ką reiškia“, - sakė Janler.

Rugsėjo 7 d. „Seacret“ naktiniame klube be Janler pasirodys ir šie talentingi didžėjai: DJ Vortek, DJ d'Antonio, DruGys, Soultime Dj’s, Modessthe Sound, Sonare ir Carl P.

Svečias iš Latvijos Andre Crash ir Lietuvos house muzikos meistrai House Brothers svečius į griausmingą vakarėlį kviečia nuo 22 val. Vienas, daugiausiai komisijos simpatijų sulaukęs didžėjus, spalio 13 d. dalyvaus Baltijos šalių finale, kur kovos su Latvijos bei Estijos atstovais dėl kelialapio į „Movida Corona 2012“ Grand finalą lapkričio 17 d. Stokholme.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)