Brolio įrašų kolekcija ir roko grupių „Kiss”, AC/DC bei „Electric Light Orchestra” įtaka prieš dvidešimt metų įkvėpė melomaną tapti būgnininku, o mušamųjų įtaka vis dar smarkiai juntama jo kūryboje. 2002 m. kūrėjas pasirašė sutartį su viena svarbiausių alternatyvios muzikos kompanijų „Ninja Tune“, kurios prodiuserius sužavėjo talento gabumai savo darbuose maišyti gyvos muzikos instrumentus su hiphopo scenai įprastu skambesiu.

Iki šios dienos Jon Kennedy spėjo išleisti 4 tarptautinio pripažinimo sulaukusius albumas ir daugiau nei 10 singlų.

„Atidaryti „Trip“ rūsį Jon Kennedy pakvietėme neatsiktinai. Jo kūrybinės idėjos primena mūsų pačių požiūrį į tai, ką mes norime girdėti ir kokius veikėjus matyti naujoje šokių aikštelėje. Atsipalaidavę, nesuvaržyti rėmų bei spinduliuojantys pozityvia energija – tokie žmones ir garsai visuomet bus laukiami mūsų klube“, – teigia „Trip“ renginių organizatorius Daugvinas Liberis.

Po visą pasaulį gastroliuojantį didžėjų iš Bristolio pasitiks mūsų šalies klubinės kultūros autoritetai. Vienai nakčiai prisikels legendinis „Boogaloo“ tandemas – Tomas Boo ir Justas Fresh plokšteles prie vieno pulto surems po ilgos pertraukos. Visas savo galias pademonstruoti žada ir scratch burtininkas DJ Mamania bei „Despotin Beat Club“ šeimininkas Vaiper.

Savo sveikinimo žodžius taip pat tars lietuviškiausias britas Mark Splinter, „Satta“ legendos kūrėjai Noruišis su Deneez, įspūdingą plokštelių kolekciją sukaupęs muzikos gurmanas Weedska, po „Froots“ pavadinimu pasislėpę Genn Bo ir Souldatov.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją