Klipo "So Blue" režisierius Ričardas Matačius, šiuo metu dirbdamas prie paskutinių Jurgos klipo "So Blue" korekcijų, sakė, kad rezultatas viršijo jo lūkesčius.

"Man patinka. Galiu pažadėti, kad tai - kitoks vaizdo klipas, nei Lietuvoje esame įpratę matyti",- sklandžiu komandiniu darbu džiaugėsi R. Matačius.

Režisierius prasitarė, kad klipą filmuojant daug ką nulėmė ir sėkmė - tik antroje dienos pusėje, susiklosčius palankioms oro sąlygoms pavyko visą klipo veiksmą nufilmuoti šviečiant saulei - saulės šviesa buvo būtina norint išgauti taip vadinamą "day for night" efektą.

Klipo anonsas:

"Klipe persipina mistikos ir realybės elementai, bet kartu ir ironiškas požiūris į tai - nebandoma nuslėpti, kad visa tai - iliuzija," -pridūrė operatorius Simonas Glinskis, su Jurga filmuojantis jau antrą vaizdo klipą.

Vaidybiniame klipe "So Blue" filmavosi ne tik Jurga, bet ir profesionalūs aktoriai. Rusų dramos teatro aktorius Valentinas Krulikovskis sakė, kad daugiau nei 14 val trukusi filmavimo pamaina pelkėje jam neprailgo dėl nuostabių gamtos vaizdų. Nuo savęs bent tris piršto storio dėles filmavimo metu nusiplėšęs aktorius Ainis Storpirštis labiausiai vertina tai, kad klipas buvo nufilmuotas "be pykčio".

"Nekantriai laukiu rezultato. Nors kita vertus, filmavimo metu tvyrojo tokia gera atmosfera, kad rezultatas - jau nebesvarbu", - juokavo Jurga Šeduikytė, šiuo metu su prodiuseriu Leonu Somovu intensyviai įrašinėjanti savo naują, filmų inspiruotą albumą. Jo Jurgos kūrybos mylėtojai sulauks jau spalio pabaigoje.

Pristatomieji naujo Jurgos klipo "So Blue" koncertai:
rugsėjo 5d. 20 val.Vilniuje, "Vasaros terasoje" (Vilniaus g. 39);
rugsėjo 6 d. 20 val. Kaune, "Ryšių kiemelyje 837" (Rotušės a. 20).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)