Kol bosistas Gene`as Simmonsas ir būgnininkas Ericas Singeris lėtai vertė puslapius, pradėjo braškėti knygą laikantis molbertas. E. Singeris sušuko „Whoa!“ ir muzikantai puolė gelbėti albumo, kad jis nenukristų ant žemės. „Komiškam nuotaikos praskaidrinimui, ponai ir ponios: Singeris ir Simmonsas!“, - juokaudamas sušuko vokalistas Paulas
Stanley.

Kai „Monster“ buvo saugiai padėtas ant sofos, G. Simmonsas susikaupė, pasitaisė akinius nuo saulės ir su pasididžiavimu paaiškino: „Šis fotoalbumas yra 1,5 m pločio ir sveria beveik 20 kg. Jis įspūdingas“.

Knyga, kainuojanti daugiau kaip 4 tūkst. dolerių (10,8 tūkst. litų), yra išleista ribotu tiražu ir savo prabanga labiau primena liūdnai pagarsėjusią „Kiss Kasket“ negu kitą retrospektyvinę grupės knygą – dviejų tomų „KISStory“, rašo rollingstone.com.

P. Stanley sakė, kad vėliau gali pasirodyti kiek pigesnis ir mažesnis šio albumo variantas „Mini-Monster“. Dabar, jo teigimu, buvo būtina išleisti liuksusinę versiją.

„Neišleisti jos būtų buvę nesąžininga žmonių, kurie gali sau leisti ją nusipirkti ir ją vertinti, atžvilgiu, - sakė jis. – Iš dalies ji yra ypatinga dėl savo dydžio ir kokybės. Nebuvo kito kelio tai padaryti, neatmetus kai kurių žmonių. Mes išleidžiame daiktą, kuris skirtas pergalių 40-mečiui. Tai iškilmingas paminėjimas ir pergalės ratas. Tai mums daug reiškia“.

Į fotoalbumą sudėtos reportažinės nuotraukos iš „Kiss“ koncertų ir apima visą keturis dešimtmečius trunkančią grupės karjerą.

Fotografijose „Kiss“ nariai įamžinti su išdažytais veidais, koncertuojantys tarp sceninės pirotechnikos.

Kiekvienas „Monster“ egzempliorius parduodamas su visų dabartinių grupės narių autografais. Albumas bus platinamas dešimtyje šalių, tačiau kiekvienai šaliai bus skirta tik po 1 tūkst. jo egzempliorių.

Šį fotoalbumą „Kiss“ pristatė įpusėjus jų gastrolėms po Šiaurės Ameriką, kuriose jie koncertuoja su „Motley Crue“. Knyga pavadinta taip pat, kaip būsimasis „Kiss“ albumas, turintis pasirodyti spalio 18-ąją. Tai bus pirmasis jų darbas nuo 2009 metų, kai buvo išleistas „Sonic Boom“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)