„Viskas vyksta pagal planą. Šiuo metu prie to, kad koncertai ir garsas apie juos nuskambėtų per visą pasaulį dirba apie penkiasdešimt žmonių. Kuriamos vizualizacijos, bus pastatyta speciali garso sistema, su manimi scenoje pasirodys nauji žmonės. Tai bus neabejotinai didžiausias šou, kada nors surengtas lietuvių atlikėjų Lietuvoje. Tai, kad aš nejuokauju įrodo ir bilietų į pasirodymus mūsų puslapyje sel.lt pirkimo mastai. Jau dabar planuojame, ką darysime, jei į koncertus netilps visi norintys “, - neabejoja Selas.

Beje, tik ką iš pajūrio grįžęs E. Dragūnas ir vėl kraunasi lagaminus: penktadienį grupės laukia pasirodymas Lenkijos mieste Sopote vyksiančiame didžiuliame muzikos festivalyje.

„Toje pačioje scenoje pasirodys žymiausi atlikėjai iš maždaug dvidešimties šalių. Nors mes ten vykstame pirmą kartą, neabejoju, kad jei mus taip nuoširdžiai sutiko Karklėje, nebus išimtis ir Lenkijos publika“, - sakė E.Dragūnas.

Grįžęs iš festivalio atlikėjas pažadėjo su gerbėjais pasidalinti įspūdžiais ir nuotraukomis.

Dvidešimtmečio turo datos:

Spalio 19 - Dublinas
Spalio 21 - Londonas
Spalio 27 - Niujorkas
Lapkričio 3 – Čikaga
Lapkričio 9 - Oslas
Lapkričio 10 - Bergenas
Lapkričio 16 – Vilnius (bilietus parduoda Bilietupasaulis.lt)
Lapkričio 24 - Kaunas (bilietus parduoda Bilietupasaulis.lt)
Gruodžio 8 - Utena (bilietus parduoda bilietai.lt)
Gruodžio 15 - Alytus (bilietus parduoda bilietai.lt)
Gruodžio 25 - Šiauliai (bilietus parduoda bilietai.lt)
Gruodžio 28 - Klaipėda (bilietus parduoda bilietai.lt)
Gruodžio 29 - Panevėžys (bilietus parduoda tiketa.lt)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)