Nuo balandžio, kai Lady Gaga Azijoje pradėjo ambicingą pasaulinį koncertų turą, žiniasklaidoje pasirodė tik keliolika kokybiškų jos pasirodymų nuotraukų – įamžinti koncertus buvo leista Lady Gagos fotoalbumą išleidusiam garsiam fotomenininkui Terry Richardsonui ir dar keletui fotografų.

Visų staigmenų koncerto dar nemačiusiai publikai išduoti nenorinti žvaigždė vis dėlto pasidalijo keliomis nuotraukomis iš Sofijoje antradienį surengto koncerto.

Iš jų matyti, kad dainininkės pasirodymas pateisina jam priskiriamą vieno ryškiausių pastarųjų metų popmuzikos šou etiketę. Lady Gaga koncertuoja visomis vaivorykštės spalvomis spindinčioje didžiulėje pilies formos scenoje, kurią pati vadina „elektrine koplyčia“.

Dainininkė ir jos šokėjų komanda skambant kone kiekvienai dainai keičia scenos kostiumus. Pasirodyme simbolinį vaidmenį turi ir vienaragis, kuriuo atlikėja išjoja į sceną, ir motociklas su pritvirtintu klavišiniu instrumentu – apžergusi plieninį žirgą, kuris pavaizduotas ir jos albumo „Born This Way“ viršelyje, dainininkė atlieka vieną savo hitų.

Demonė, elegantiška dama, ištvirkėlė ir šventoji – dainininkė meistriškai žaidžia su įvairiais įvaizdžiais, o režisūrinį sprendimą papildo išmoningos dekoracijos – scena šou metu virsta ir miegamuoju, ir bažnyčia, ir makabriška mėsmale.

Fotografijose įamžinta tik keletas įspūdingo šou akimirkų. Latekso drabužiai ir jau legenda tapusi „mėsos suknelė“, specialus epizodas, skirtas dizainerio Alexanderio McQueeno atminimui, apnuoginti raumeningų šokėjų kūnai, šūviai scenoje, provokuojantys numeriai ir ramesni intarpai – tokie atsiliepimai apie dvi valandas dėmesį prikaustantį reginį Lietuvą pasiekė iš Bulgarijos sostinės.

Beje, dainininkės šou arsenalas nuolat pildomas – pirmuosiuose koncertuose Europoje atsirado pasirodymo elementų ir kostiumų, kurių nematė anksčiau Azijoje ir Australijoje vykusių koncertų žiūrovai.

Koncerte Bulgarijoje skambėjusių dainų sąrašas pradžiugins kiekvieną Lady Gagos gerbėją – pasirodymo metu skamba kone visi naujausio dainininkės albumo kūriniai ir visos dainos, kurioms anksčiau susukti įspūdingi vaizdo klipai - „Bad Romance“, atlikėją išgarsinusi „Just Dance“, daugiau nei 10 milijonų žmonių įsigytas kūrinys „Poker Face“ ir daugybė kitų hitų.

Visą Lady Gagos ir jos komandos išmonę tūkstančiai žiūrovų jau antradienio vakarą galės įvertinti Lietuvoje. Pirmą sykį mūsų šalyje koncertuosianti dainininkė pristatys šou, kuriuo įrodo, jog neatsitiktinai yra vadinama ryškiausia dabartinės popmuzikos scenos žvaigžde.

Ketvirtadienį Rumunijoje pasirodžiusios dainininkės šeštadienį laukia gerbėjai Vienoje. Po viešnagės Austrijos sostinėje dainininkė keliaus į Vilnių, kur nuo ketvirtadienio ryto jau statoma scena jos pasirodymui.

Bilietai į įspūdingiausią popmuzikos koncertą parduodami visose „Ticketpro.lt“ kasose ir šio bilietų platintojo interneto svetainėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)