Paskutinį šios vasaros savaitgalį, rugpjūčio 24 ir 25 dienomis, „Brodvėjus“ švęs jau dvyliktą savo gimtadienį. Kievieną šventės dieną ištikimiausiems savo lankytojams klubas surengs po kultinės grupės koncertą.

Rugpjūčio 24 d., penktadienį, scenoje šėls grupės „Rebelheart“ bei „AC/DC Tribute.lt“. Šeštadienį „Brodvėjų“ sveikins ir gimtadienio svečius linksmins grupės „Fun Clock“ bei neseniai savo naują hitą pristačiusiusi „Artrace“.

Tai – anaiptol ne visos šio ypatingo gimtadienio staigmenos. Į Vokiečių gatvę geros muzikos paklausyti žmones kviečiantis naktinis klubas šį gimtadienį organizuoja ypač kruopščiai ir yra pasiruošęs nustebinti savo lankytojus.

Organizatoriai dar laiko paslaptyje visas šventės detales, bet prasitaria, jog kiekvieną dieną lankytojų lauks ne viena staigmena, kuri šių metų šventę pavers nepamirštama ir visiems primins tas priežastis, dėl kurių „Brodvėjus“ pelnytai yra tituluojamas seniausiu ir brandžiausiuVilniuje muzikos klubu.

Visi gimtadienio svečiai pajus Vilniaus fenomenu vadinamo klubo vaišingumą bei pirmieji išgirs ateinančio sezono naujienas ir „Brodvėjaus“ siūlomas naujoves.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)