Kaip skelbia „The Guardian“, visi ką tik minėtieji atlikėjai ir muzikos kūrėjai tokio garbingo kvietimo buvo sulaukę iš ceremonijos prodiuserio Kimo Gavino.

Straipsnyje teigiama, jog grupė „The Who“, pasirodžiusi sekmadienį vykusioje įspūdingoje ceremonijoje, dalyvauti sutiko tik iš trečio karto ir pirmuosius du kvietimus kategoriškai atmetė.

Tris valandas trukęs šou, kuriame pasirodė „The Spice Girlds“, „Elbow“, „Kaiser Chiefs“, Liamas Gallagheris, Jessie J, „Queen“, Annie Lennox, George Michaelas ir „Take That“, susilaukė prieštaringų vertinimų. „The Guardian“ žiniomis, esą pasirodyti renginyje norėjo ir ne visos „Spice Girls“ narės.

Pirmadienį Carlas Baratas atskleidė, jog „The Libertines“ taip pat atsisakė progos pasirodyti olimpinių žaidynių uždarymo ceremonijoje. Atlikėjas ceremonijos metu socialiniame tinkle „Twitter“ pareiškė, jog jo ir buvusių grupės narių buvo paprašyta pasirodyti, tačiau jie „to padaryti negalėję“.

Taip pat nepavyko įkalbėti ir Kate Bush. Tačiau dainininkė uždarymo ceremonijos rengėjams negailėjo pagyrų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)