„Esu patenkintas šia daina. Tai tikra „Muse“ daina, - NME sakė grupės būgnininkas Domas Howardas. – Nėra taip, kad ją būtume parašę tik Olimpinėms žaidynėms. Jie pasėjo sėklą, paprašydami mūsų ką nors sukurti. Tuomet prabėgo penki mėnesiai. Kai jie paklausė, ar galėtume pagroti per uždarymo ceremoniją, mes jiems parodėme kelias dainas ir jiems jos patiko. Tai atspindėjo milžinišką konkurenciją, kuri ir yra Olimpiados esmė“.

Albumas „A Symphony of British Music: Music For The Closing Ceremony of the London 2012 Olympic Games“, kuriame bus įrašyti kūriniai, atlikti paskutinę Olimpiados naktį, skaitmeniniu formatu pasirodys rugpjūčio 12 dieną.

Olimpiados uždarymo ceremonija bus skirta pastarajam britų muzikos 50-mečiui.

Atlikėjų, kurie dainuos per uždarymą, sąrašas laikomas paslaptyje. Žinoma tik tiek, kad per ją koncertuos „Muse“, Edas Sheeranas ir George`as Michaelas.

Sklinda gandai, kad per ceremoniją gali pasirodyti grupės „The Who“, „Take That“ bei „Spice Girls“. Vakar pasigirdo gandų, kad joje gali koncertuoti ir Kate Bush, kai svetainėje amazon.com pasirodė ir netrukus buvo pašalintas dainos „Running Up That Hill“ perdirbinys.

„Muse“ savo naująjį albumą „The 2nd Law“ turi išleisti spalio 1 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)