"Macao" klube skambėjo nauji bei tarptautinėje scenoje jau žinomo
trejus metus Basanov ir Vidis brandinto albumo „Changed“ kūriniai: su Jazzu įrašyti hitai „I‘ll Be Gone“ ir „Who‘s Shot The Silence?!“, britų vokalistės Kathy Diamond įdainuotas „In My System (Make You Move)“, su „Empti“ vokaliste sukurti „Slow“ ir „Suspend The Feeling“, dar vienas hitas "Changed" bei daugelis kitų.

"Čia, kaip ir džiaze, daugiau laisvės. Klasikinė muzika, nenoriu jos
įžeisti, turi griežtesnius rėmus. Prodiusuoju jau dvylika metų ir nedirbu su kažkokiu "šūdpopsiu", kaip daryčiau, jei man rūpėtų tik pinigai", – į klausimą, kodėl pasirinko elektroninės muzikos kelią, atsako Mario Basanov.

Mario Basanov slapyvardžiu prisidengęs Marijus Adomaitis – su norvegų
džiazo žvaigžde Bugge Wesseltoftu, lietuvių popmuzikos atlikėjais SEL,
broliu Linu Adomaičiu, Jurga Šeduikyte, Vaidu, Rūta Ščiogolevaite ir daugeliu kitų dirbęs kompozitorius bei prodiuseris, įrašęs nemažai solinių kūrinių bei remiksų Lietuvos ir užsienio atlikėjams.

Vidmantas Čepkauskas – Vidis – puikiai žinomas diskžokėjas,
pagarsėjęs daug dėmesio sulaukusiomis klubinių renginių serijomis.
Kūrybingo tandemo sukurti remiksai užsienio atlikėjams Robertui
Owensui ir Atjazz sulaukė daug komplimentų, o autorinis kūrinys „Test“
sudomino žymų britų didžėjų Gillesą Petersoną – pastarasis jį įtraukė į savo išleistą muzikos rinkinį. Sulaukę Pete'o Tongo, „Jazzanova“ ir kitų tarptautinės scenos atstovų komplimentų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)