„Šiomis dainomis noriu klausytojams suteikti pozityvo ir šviesių minčių. Meilė, kaip ir viskas, kas yra genialu, yra labai paprasta“, – sakė grupės vokalistas Maksas Melmanas. Jį itin džiugina tai, kad šis minialbumas buvo išleistas ir vaizdo klipai nufilmuoti su draugais.

„Biplan“ gitaristui Olegui Sejevui naujasis EP taip pat kelia šiltus jausmus. „Esu patenkintas, kad nepabijojome taip pavadinti albumo. Drąsiai sau leidome dainuoti apie tokį iš pažiūros banalų dalyką kaip meilė. Šiuo leidiniu dedame tašką šiam grupės etapui ir pradėsime kažką naujo.“

Tam pritaria ir bosininkas bei grupės muzikos prodiuseris Seržas Grėjus: „Muzikos prasme iš tiesų užbaigiame tam tikrą etapą, nubrėžiame liniją. Tuo pačiu tai yra gera pradžia padaryti kažką naujo kūryboje, muzikoje ir gyvenime.“

Pirmadienį vakare „biplanai“ su draugais sostinės Rūdninkų knygyne atidarė pirmąją šių „kompaktų“ dėžutę. Pirmąją plokštelę su parašais muzikantai padovanojo knygynui, antroji atiteko vaizdo klipe „Meilė“ nusifilmavusiems grupės draugams Arūnei Urbonaitei ir Mikui Dulevičiui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)