Festivalis vyks rugpjūčio 3 - 5 dienomis laisvės ir pramogų oazėje – Zaraso saloje, Zarasuose. Nepamirštamus 2 dienų ir 2 naktų įspūdžius dovanos per 40 grupių iš Lietuvos ir viso pasaulio!

„Chase & Status“, „Oomph!“, Andrius Mamontovas, „G&G Sindikatas“, BIX, „Breed 77“, „Despotin Fam & BIG BANG BAND“, „AC/DC tribute.lt“, „Soul Stealer“, Dee & Kamy, „Mandragora“, „My Favourite Gun & Omerta“, „Colours of Bubbles“, Dzelzs Vilks, „The Sneekers“, „Makdett“, „Style Mistake“, „Krambambulya“ ir daugelis kitų pramogų: meno dirbtuvės, poilsio zona su stalo žaidimas, pokerio palapinė, protų kovos, vandens pramogos, konkursai ir lenktynės, futbolas, mobilus grožio kampelis, gyvoji biblioteka ir daug kitų atrakcijų.

Konkurso sąlygos labai paprastos: registruokis el. paštu konkursas@galapagai.lt parašydamas savo vardą, pavardę ir miestą, kuriame gyveni.

10 laimingųjų laimės po kvietimą muzikos ir pramogų kupinam savaitgaliui rugpjūčio 3 - 5 dienomis Zaraso saloje siaučiant festivaliui „Galapagai/Roko Naktys“.

Registruotis galima iki liepos 26 d. vidurdienio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)