„Jau tradiciškai visiems, turintiems festivalio bilietą, siūlome Lietuvos geležinkelio paslaugomis „Galapagai/Roko naktys“ dienomis naudotis su 30% nuolaida“, – sako festivalio prodiuseris Algirdas Barniškis-Blėka.

Be to, organizatoriai keliaujantiems į festivalį traukiniu pateikia ir dar vieną staigmeną. Rugpjūčio 3 d., 15 val. iš Vilniaus pajudės muzikinis vagonas, kuriame festivalininkus džiugins muzikantų pasirodymai.

„Visi norintys patekti į muzikinį vagoną, gali jau pirkti bilietus. Vilniaus stotyje visus tuo metu važiuojančius į festivalį pasitiks mūsų galvočiai ir nukreipinės į vieną bendrą vagoną, kuriame jau bus grojama gyvai“, – daugiau detalių atskleidžia A. Barniškis-Blėka.

Muzikiniame vagone žada pasirodyti energingasis brolių dvynių duetas „Timohi“ ir tris anšlaginius koncertus Vilniuje šį pavasarį surengę baltarusiai „Krambambulya“.

„Krambambulya“ atlieka poproko stiliaus muziką su punk ir folk stilių prieskoniais.

Abi grupės pasirodys ne tik traukinyje Vilnius - Zarasai, bet ir ant scenos festivalio metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)