„Viskas prasidėjo nuo to, kad padariau keletą demo versijų ir išplatinau jas internete. Sulaukiau nemažai pasiūlymų koncertuoti su JAV atlikėjais, bet visi kvietė atvykti pas juos. Tarp jų buvo ir Jamesas. Tačiau tada vykti už Atlanto man nesusiklostė palankios aplinkybės, bet praėjus metams jis parašė, kad atkeliauja į Europą ir norėtų koncertuoti kartu“, - apie savo bendradarbiavimą su užsienio atlikėju DELFI pasakojo gitaristas. Redakcijai laišką apie save parašęs E. Piščikas užsiminė į šį amerikiečio koncertinį turą dedantis dideles viltis.

„Labai laukiu šio turo, nes tai bus amerikiečiai. Nors tai ne pirmas užsienio artistas, su kuriuo teko dirbti. Turbūt Lietuvoje esu mažiausiai žinomas, - juokėsi gitaristas. - Esu grojęs su latvių grupe „Emburgas zeni“, Austrijos atlikėju Tex Robinson. Japonijoje koncertavau su pianiste Tajima Mayuko. Esu grojęs su amerikiečiu Billy Ryan.“

„Bet šį kartą viskas bus kitaip - visa grupė bus iš JAV. Komandoje tik vienas būsiu lietuvis. Koncertuosime Europos festivalių didžiosiose scenose. Šiuo metu aktyviai dirbame prie programos, - pasakojo muzikantas.- Po kelių dienų atskrenda visa Jameso Lanno grupė, su kuria vyks generalinės repeticijos. Aplankysime 10 šalių, surengsime 15 koncertų. Per mėnesį ketiname įveikti 10 tūkstančių kilometrų.“

E.Piščikas groja ne tik su SEL. Porą metų jis koncertavo su grupe „Dreams“. Taip pat bendradarbiavo su Aleksandru Belkinu iš grupės “The Road band“, Raimonda Masiulyte, Virgiu Stakėnu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)