Šis albumas, turintis pasirodyti rugsėjo mėnesį, bus pirmasis naujas jų darbas nuo 2001 metų rinkinio „Rock Steady“. „No Doubt“ gerbėjai apsidžiaugs pamatę, kad grupė liko beveik tokia pati: jos nariai beveik nepaseno ir rengiasi taip pat. Be to, jie net nebandė sugadinti savo firminio skambesio.

“Settle Down” prasideda melancholiška įžanga. Po jos pradeda skambėti regio ritmas, pasigirsta Gwen Stefani dainavimas ir pritariantysis choras, kurį klausytojai atpažins iš populiarių „No Doubt“ kūrinių “Just a Girl” ir “Spiderwebs”. „Settle Down“ ištrauką ar pilną dainą galite paklausyti čia.

Sophie Muller, režisavusi šio singlo vaizdo klipą, kurio premjera įvyks šį vakarą tinklalapyje E!, žurnalui „Rolling Stone“ sakė, kad šiame klipe pasirodantys vilkikai yra užuomina į gana ilgą grupės pertrauką muzikos scenoje.

„Šio vaizdo klipo idėja yra ta, kad pastaruosius dešimt metų jie gyveno atskirus gyvenimus ir dabar visi atvyksta susitikti“, - teigė S. Muller.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)