Grupės „Freaks On Floor“ šių dienų džiaugsmai – vienas už kitą geresni koncertai kaimyninių šalių festivaliuose „Rabarock“ Estijoje, lietuvių pamėgtame „Heineken Opener“ ir „Seven Festival“ Lenkijoje, „Pasaulio lietuvių jaunimo susitikimas“ Prienuose ir „Velnio Akmuo“ Anykščiuose.

Prie šių svarbiausių vasaros festivalių derėtų pridėti milijonus peržiūrų internete ir didžiausių pasaulio leidinių susidomėjimą fotografo Tado Černiausko projektu “Blow Job”, kuriame skamba grupės daina „Hello Girls“.

„Esame puikios nuotaikos! Juk tai pirmas didesnis grupės jubiliejus. Tikimės sulaukti daug draugų ir gerbėjų palaikymo, nes planuojame išnešti „Vienuolyno kiemą“. Koks gimtadienis be staigmenų. Dovanų sąrašo nepateikėme, todėl belieka tik ateiti.”, - sakė grupės „Freaks On Floor“ būgnininkas Rokas Beliukevičius.

Grupė, Lietuvoje jau nebeturinti ko įrodinėti. Per penkerius metus laimėję viską, ką įmanoma, pradedant „Pravda naujokais“, baigiant geriausios šalies roko grupės titulu „M.A.M.A.“ apdovanojimuose, dabar vaikinai dairosi į kitų šalių rinkas. Tačiau Vilniaus nepamiršta ir karts nuo karto čia surengia koncertą, lydimą grupės vardo skandavimo, ir vokalisto Justino Jaručio šuolių į minią.

Iš viso „Freaks On Floor“ gyvų koncertų sąskaitoje – per 250 koncertų, pasirodymai visuose pagrindiniuose šalies klubuose ir festivaliuose. Grupės diskografijoje – du be įrašų kompanijos, savo jėgomis įrašyti ir išleisti albumai „Freaky Wonder“ (2010 m.) ir „Hello Girls!“ (2011 m.).

Iki šiol šioje koncertų serijoje savo pasirodymus jau surengė „ReedNoBrass“, Markas Palubenka, „Garbanotas Bosistas“, „Deeper Upper“ ir „Without Letters“. Visi jie – jaunosios kartos Lietuvos alternatyvios muzikos kūrėjai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją