Šią savaitę grupės gitaristas K. Richardsas sakė, kad „Rolling Stones“ buvo susitikusi „porai repeticijų“. Tai pakurstė gandus, jog grupė gali surengti naujas pasaulines gastroles.

K. Richardsas nenuėjo taip toli, kad atskleistų, kada jis, M. Jaggeris, Charlie Wattsas ir Ronnie Woodas vėl surengs savo koncertą.

„Turime šiokių tokių planų. Manau, kad jie tikrai bus įgyvendinti, - sakė jis Didžiosios Britanijos transliuotojui BBC. – Tačiau kada? Negaliu dar pasakyti“.

„Mes puoselėjame šią idėją ir buvome surengę porą repeticijų. Suėjome draugėn ir buvo labai gera“, - pažymėjo jis.

Fotografijų paroda ir kartu pasirodanti viena knyga padeda prisiminti skaisčiaveidžių vaikinų grupės iškilimą: kaip 1962 metais jie surengė pirmąjį savo koncertą Oksfordo gatvės klube „Marquee“, kaip praėjusio amžiaus 7-ajame dešimtmetyje tapo privilegijuotų visuomenės sluoksnių rykšte, 8-ojo dešimtmečio muzikos titanais ir, galiausiai, patyrusiais XXI a. rokeriais.

„Neturėjome jokio generalinio plano, - oficialiame grupės tinklalapyje rollingstones.com teigė K. Richardsas. – Vadovavomės tik savo galva. Tai man kelia didžiausią nuostabą – kad viskas buvo improvizuota“.

„Rolling Stones“ sėkmės šerdimi galima laikyti dainininko M. Jaggerio ir K. Richardso draugystę bei bendradarbiavimą. Jų muzikinės partnerystės pradžia siekia dar tuos laikus, kai jie gyveno viename kambaryje su velioniu gitaristu ir vienu iš „Rolling Stones“ įkūrėjų Brianu Jonesu, paskubomis rengdami koncertus, kur tik rasdavo vietos.

„Reikia sugrįžti į tuos laikus, - rollingstones.com rašė M. Jaggeris. – Apie populiariąją muziką nebuvo kalbama jokiu intelektualiu lygiu. Nebuvo tokio termino kaip „populiarioji kultūra“. Nė vienas iš šių dalykų neegzistavo“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)