Prieš metus tūkstantinę minią sutraukęs festivalis šiemet apsukų nemažina. Renginyje gros ne tik ATB, bet ir vokietis Josh Gallahan, Ignas, Jovani, Kastis Torrau, Donatello, Mindaugėlis bei Justin Beat.

Dienos programa, kuriai vadovaus Jovani, prasidės 13 valandą. Joje – Tae Bo treniruotė, futbolo varžybos, klipo filmavimas, šuoliai milžiniškomis sūpuoklėmis ir kitos paplūdimio pramogos. Likus vos kelioms dienoms iki renginio, organizatoriai skelbia daugiau detalių apie garsiojo ATB atvykimą bei „Labas Festas“ sceną, garsą ir šviesas.

Renginiui „Labas Festas“ Palangos paplūdimyje organizatoriai pradės ruoštis jau nuo savaitės pradžios, kad iki šeštadienio būtų suvežta technika ir įrengtas didžiausias šokių muzikos klubas ir pramogų parkas po atviru dangumi vienintelei tokiai nakčiai šią vasarą.

4 sunkvežimiai technikos

Pusmetį didžiajam renginiui ruošęsi organizatoriai itin didelį dėmesį skyrė techninei renginio pusei – visa garso technika į Palangą keliaus iš Latvijos, kaip ir „Labas Festas“ garso operatorius, pelnytai vadinamas profesionaliausiu garsistu per visas tris Baltijos šalis. Prie Žvejų gatvėje esančios centrinės Palangos gelbėtojų stoties, specialiai šiam renginiui bus sumontuota net 200 kvadratinių metrų scena ir pusė tiek ploto LED ekranų. Iš viso reikalingą apšvietimą į renginį veš net du galingi sunkvežimiai. Dar dviejų prireiks iki vidurnakčio publikai grosiančiai garso įrangai.

„Labas Festo“ teritorijoje įsikurs daugiau kaip 15 barų, VIP zona su geru renginio matomumu žiūrovams ir atskiru baru joje, „Labas nuotykių parkas“ ir sporto zonos, speciali „Fanų zona“ norintiems DJ‘ų pasirodymus stebėti kuo arčiau scenos.

„Ruošiame dar vieną siurprizą atvykusiems. Turėsime dar vieną specialią „draugų“ zoną su įdomiais hamakais, ekologiškais dušais nuo karščio atsigaivinti, galimybę pasikelti į kelių metrų aukštį apžiūrėti šokančią minią iš aukštai. Į tokią zoną talpinsime ne daugiau kaip 700 žmonių, bet nuo vidurdienio iki vidurnakčio, tikimės, visi norintys turės galimybę tomis pramogomis pasimėgauti“, - sakė „Labas Festas“ organizatoriai.

ATB pageidavimų sąraše – gražios lietuvaitės

ATB, kurio tikrasis vardas Andre Tannebergeris, į Lietuvą prieš renginį atskubės lėktuvu skrisdamas pirmąją klase. Nors nenurodoma, kuriame tiksliai mieste, tačiau garsusis trance prodiuseris gyvens prabangiausiame penkių žvaigždučių viešbutyje. Atlikėją nuolat lydės apsauginis, o pajūryje jis važinėsis naujausiuoju „Mercedes-Benz“ S-klasės automobiliu. ATB gaivinsis aukščiausios rūšies gėrimais, o ypatingas jo prašymas – kad persirengimo kambaryje netrūktų žavių merginų.

39-erių A.Tannenbergeris akyviai didžėjauja nuo1995-ųjų, per metus surengdamas apie 80 koncertų. Jis yra šokinęs tūkstantines minias ryškiausiuose pasaulio festivaliuose, tokiuose kaip „Ultra Music Festival“, „Electric Daisy Carnival“, skandalingasis „Loveparade“, „Mayday“, „Creamfields“, „Global Gathering“ ir kituose.

Geriausiais renginiais per savo karjerą ATB vadina braziliškąjį „Rock in Rio“, kur jo klausė net 250 tūkst. gerbėjų, ir 2009-ųjų pribloškiantis „Loveparade“. Tarptautiniu pripažinimu besimėgaujantis trance prodiuseris puikiai vertinamas ir kolegų bei muzikos kritikų, o populiarus didžėjus reitinguojantis žurnalas „DJ Mag“ ATB 2010-aisiais skyrė net garbingą 11 vietą.

Iš viso ATB yra išleidęs apie 180 įrašų, 8 muzikos albumus ir 7 miksų rinkinius, 5 DVD, 30 singlų, 121 remiksą. Pasaulyje yra parduota net 35 mln. jo įrašų. Vienintelė proga garsųjį vokietį išvysti Lietuvos scenoje – jau liepos 7 dieną keliauti į trankų ir nuotaikingą „LABAS Festą“ palangoje su tūkstančiais kitų vakarėlių mėgėjų.

„LABAS Festas“ programa trumpai:
Dienos programa:
13.05 val. Tae Bo treniruotė su Jeanu Claude'u Edorhu
13.50 val. paplūdimio futbolo turnyras
14 val. Justin Beat
16 val. Mindaugelis
17 val. Kastis Torrau ir Donatello

Vakaro programa:
19 val. Josh Gallahan
20 val. Ignas ir Jovani
22 val. ATB

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)