„16 val. lėktuvas paliks iš S. Dariaus ir S. Girėno aerodromo Aleksote ir skraidins į Kulautuvą. Visi norintys galės paskraidyti ir pačioje Kulautuvoje – 10 min. truksiančio skrydžio metu bus galima pasižvalgyti panemunės vaizdais, nuskristi iki Vilkijos ir atgal. Labai įdomu pažiūrėti į „Akacijų alėją“ ir visus susirinkusius iš viršaus“, – pasakojo lėktuvo pilotas Gintautas Platūkis.

Vienam žmogui 10 minučių skrydis kainuos 70 Lt. Lėktuvas kils iš pievos šalia Nemuno nuo 17 val. iki sutemų.

Į bardų festivalį – laivu

Kelionę į festivalį „Akacijų alėja“ galima paįvairinti plaukiant laivu. Nuo Vytauto bažnyčios 14 val. žemyn upe į Kulautuvos pušyną plukdys laivas „Tolstojus“. 

Dvyliktas bardų festivalis „Akacijų alėja“ šiemet vėl dovanos naujoves ir siurprizus. Į festivalio sceną lips ne vienas pastaruoju metu apdovanojimus laimėjęs atlikėjas. Kai kuriuos jų vėl, kaip ir ankstesniuose festivaliuose, matysime kitame amplua.

Žadama, kad tarp jų bus ne tik mūsų šalies žanro žymiausieji, bet ir iš užsienio atvykę, labai įdomias biografijas atstovaujantys ir asmenines istorijas scenoje pasakojantys atlikėjai.

Vienas didžiausių festivalio pokyčių tas, kad nuo 2001 m. rengiamas festivalis šiemet keičia savo vietą, tačiau jis, kaip visuomet, lieka nemokamas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)