„Esame daugiau nei laimingi! Juk tapome festivalio „Heineken Open'er“ dalimi. Nuolat tyliai svajojome, kada nors papildyti šio festivalio programą. Nors praėjusiais metais buvome tik svečiai, šiais metais turime galimybę jame pasirodyti jau pirmąjį koncertų vakarą. Tai dar vienas puikus mūsų žingsnis į tarptautinę rinką,” - sakė grupės „Freaks On Floor“ frontmenas Justinas Jarutis.

Lietuvių pamėgtas „Heineken Open'er“ - jau visai čia pat – kitą savaitę Gdynioje, Babie Doly - Kosakovo karinio oro uosto teritorijoje vyks jau 11-ąjį kartą. Kasmet į „Heineken Open'er” vis daugiau lankytojų atvyksta ir iš Lietuvos. Skirtingai nei praėjusiais metais festivalis šiemet prasidės jau antradienį: kai savo vartus atidarys festivalio kempingas, kuriame Lietuvoje jau matytas išskirtinis autobusas virs viskuo aprūpinta scena. Čia savo pasirodymus surengs vietinės grupės ir mūsiškiai „Freaks On Floor“. Tai bus oficialus „Heineken Open'er“ preparty.

Festivalyje „Heineken Open'er“ pasirodys visas muzikos žvaigždynas, kuriame puikuojasi tokie atlikėjai kaip „Bon Iver“, „M83“, „Friendly Fires“, „Bloc Party“, „Franz Ferdinand“, „Björk“, „SBTRKT“, „The xx“, „Bat For Lashes“, „Justice“ ir tuzinas kitų.

„Freaks On Floor“ debiutas ir atgarsiai iš didžiausio roko festivalio Estijoje - „Rabarock 2012”:

Iš viso „Freaks On Floor“ gyvų koncertų sąskaitoje – per 250 koncertų, pasirodymai visuose pagrindiniuose šalies klubuose ir festivaliuose. Grupės diskografijoje – du be įrašų kompanijos, savo jėgomis įrašyti ir išleisti albumai „Freaky Wonder“ (2010 m.) ir „Hello Girls!“ (2011 m.).

Artimiausi roko grupės „Freaks On Floor“ koncertai:

07-03 Gdynia, Lenkija – muzikos festivalis „Heineken Open'er”
07-12 Węgorzewo, Lenkija – muzikos festivalis „Seven Festival“
07-13 Prienai, Visuomenės harmonizavimo parkas – Pasaulio lietuvių jaunimo susitikimas
07-14 Anykščiai – muzikos festivalis „Velnio akmuo“
07-17 Vilnius, „Vienuolyno kiemas“ – koncertų serija „Jack Daniel's Studio No. 7“
07-20 Salacgrīva, Latvija – muzikos festivalis „Positivus“

Apie kitus pasirodymus ir artimiausius vyrukų planus bus pranešta artimiausiu metu. Kaip jau buvo skelbta anksčiau, grupė „Freaks On Floor“ rugpjūčio mėnesį keliaus trumpų kūrybinių atostogų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją