Oksanos Pikul, Liepos Mondeikaitės, Katažinos Nemycko ir Natalijos Bunkės atliekamam kūriniui „Greitis“ muziką ir žodžius parašęs E.Lubys DELFI patikino, jog jo tokie palyginimai visiškai nejaudina. „Ką žmonės komentuoja, man visai neįdomu. Ir visiškai nerūpi, jei prie kompiuterio atsisėdę du „lūzeriai“ parašė, kad šios dainos panašios. Galbūt Pinokis panašus į Buratiną. Ar atvirkščiai. Ką tai keičia? Nieko. Jei tai būtų kažkokio profesionalaus kompozitoriaus nuomonė, man būtų įdomu, o dabar – tikrai ne“, - prisipažino E.Lubys.
Tuo tarpu „Greičio“ muzikos bendraautorius D.Zvonkus nebuvo taip kategoriškai nusiteikęs. Kompozitorius įsitikinęs, kad skambesio panašumų galima rasti kiekviename tokio paties muzikinio žanro kūrinyje.
Deivydas Zvonkus

„Tai standartinis rokenrolas - standartiniai bliuzo rokenrolo akordai. Panašumų galima rasti į tūkstantį dainų. Tačiau jei kalbėti konkrečiai apie „Candyman“ kūrinį, man melodija tikrai atrodo kitokia. Bet jei kažkam taip kitaip, tegu atrodo“, - tikino prie minėtojo kūrinio„tik šiek tiek nagus prikišęs“ D.Zvonkus

DELFI skaitytojai gali pasiklausyti abiejų dainų variantų ir išreikšti savo nuomonę žemiau esančioje apklausoje.


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (104)