"Loftas Fest 12" - pirmasis tokio pobūdžio didmiesčio festivalis Lietuvoje, startavęs penktadienio vakarą. Į renginio zoną įvairių grupių ir atlikėjų gerbėjai rinkosi neskubėdami. Nors daug erdvių ir pramogų zonų renginio metu skirta laisvalaikiui po atviru dangumi, penktadienį lauke atsipalaiduoti ir linksmintis kliudė prapliupęs lietus.

Festivalio metu veikia ir menų zona, kinas, skulptūrų paroda, yra galimybė stebėti Europos futbolo čempionatą, susirinkusieji gali ir patys paspardyti kamuolį. Daugybė lankytojų, vos įžengę į renginio erdvę, suskubo išsitiesti hamakuose po specialiais stogeliais ar įlįsti į lauko palapinę.

Festivaliui skirtose erdvėse veikia "limited edition" turegelis ir aukcionas, yra galimybė ilsėtis milžiniškame miegamajame, veikia BMX rampa, piešiami graffiti ant sienų.

Kaip ir priklauso pasaulio didmiesčiuose vykstantiems muzikos festivaliams, taip pat ir į šį žmonės buvo kviečiami atvykti dviračiu ar viešuoju transportu.

Festivalio pirmojo vakaro akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)