„Į festivalį planuoja susirinkti visi – mūsų draugai parskrenda net iš Vietnamo, o kiti pažįstami užsieniečiai derino savo viešnagę Lietuvoje su „Tamsta“ festivalio datomis. Čia gali sutikti seniai matytą pažįstamą, užsienyje gyvenančius ir vasarai į namus grįžtančius lietuvius, naujus draugus iš pernai metų festivalio ar net kaimynus“, - pasakoja vienas organizatorių Aurimas Rimeikis.

Iš anksto planuoti susitikti „Tamsta muzikoje“ tikrai verta - festivalyje dalyvaus net trys užsienio žvaigždės: Sam Sparro (Australija), „Brazilian girls“ (New York), „Electric wire hustle“ (Naujoji Zelandija). Iš lietuviškų atlikėjų čia matysime Andrių Mamontovą, „Antį“, Mantą Jankavičių, Leon Somov ir Jazzu, „G&G Sindikatą“, „The Ball and Chain“, „Lemon Joy“, o Amerikoje gyvenanti dainininkė Monika Liu pirmą kartą būtent „Tamsta scenoje“ pristatys savo autorines dainas su muzikantais iš Londono.

Festivalis laukia visų – jaunimo, šeimų, jis draugiškas gamtai ir gyvūnams – čia galima atsivežti net savo mylimą šunį. Jam bilietų nereikia, tačiau visi kiti raginami paskubėti – bilietų kiekis ribotas, o ir kaina žada kilti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)