„Pirmą kartą Lietuvos televizijų istorijoje LNK suteiks išskirtinę galimybę išgirsti ir pamatyti festivalį gyvai savo kompiuterio monitoriuje tiems, kurie negali į jį atvykti“, – transliacijų idėją pristato savireklamos vadovė Vitalija Kibildė.

Transliacijas iš festivalio internete pradės išskirtinis interviu su jo idėjos autoriumi muzikantu Viktoru Diawara. Jau birželio 22 d., penktadienį, tiesiogiai bus galima pamatyti lietuvių „Empti“ ir prašmatnaus džiazo atlikėjų iš Italijos „Gabin“ koncertus.

Šeštadienį bus transliuojami net šeši pasirodymai ir tiesioginiai pasijungimai iš užkulisių. Žiūrovų laukia ne tik interviu su Lietuvos hiphopo vėliavnešiais „G&G Sindikatu“, bet dar daugybė kitų įdomių komentarų, kurie nedalyvaujantiems festivalyje leis pajausti jo dvasią.

„Kviečiu visus neturinčius galimybės sudalyvauti pirmajame tokio pobūdžio miesto festivalyje ir prisijungti prie jo tiesioginės transliacijos internete“, – džiaugėsi galimybe transliuoti „Loftas Fest“ turinį V. Diawara.

Sekmadienį, birželio 24 d., tiesioginės festivalio transliacijos internete metu žiūrovai galės mėgautis interviu su seniai matyta atlikėja Jurga Šeduikyte ir svarbiausiais „Loftas Fest“ svečiais iš Niujorko „Hercules & Love Affair“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją