Išskirtinę šokių aikštelių vasaros „bombą” brandina sėkmingas Igno ir Jovani duetas, užsimojęs sukurti kūrinį, tapsiantį festivalio himnu. Prisidėti prie šio sumanymo galės ir visi „Labas Festo“ lankytojai, nes dainos vaizdo klipo filmavimas įvyks būtent Palangos paplūdimyje miniai šokant pagal geriausią renginio atlikėjų muziką. Planuojama, kad „The Beach Track“ vaizdo klipas pasirodys liepos pabaigoje.

Festivalio svečiai išgirs pirmieji

Lietuvoje ir Didžiojoje Britanijoje įrašytas singlas vis dar tobulinamas. Tiesa, pagal dar nebaigtą „The Beach Track“ versiją nieko nežinodami jau šoko keleto klubo lankytojai. Vieno iš singlo autoriaus Igno teigimu, reakcijos buvo labai audringos, net nieko nežinodami žmonės jį priėmė kaip hitą. Visgi pirmieji jau galutinę kūrinio versiją išgirs būtent „Labas Festo“ klausytojai.

Pasak antrus metus publiką prie Palangos centrinės gelbėtojų stoties šokdinsiančio Igno, „Labas Festui“ tikrai trūko jį lydinčio hito. „Festivalis vyksta ant jūros kranto, ten daug muzikos, žmonių, jaunos energijos. Trūko tik renginio himno, kokį turi panašus renginys Belgijoje „Tomorrowland“. Nutarėme, kad laikas ir mums tuo pasirūpinti. Taip iš lėto atsirado „The Beach“. Jovani geriausiai supranta tai, ką dabar darau ir apskritai – groti dviese su Jonu labai smagu“, – apie bendradarbiavimą su iš Zip FM „Radistų“ puikiai pažįstamu Jonu Nainiu-Jovani kalbėjo žinomas didžėjus.

Paplūdimio ir šokių muzikos derinys sulaukė sėkmės

Festivalio senbuviu jau galintis save vadinti Ignas tikino esąs laimingas, kad Lietuvą pasiekė toks stulbinančiai galingas renginys. „Dar pernai grojant „Labas Festo“ scenoje prieš 20 tūkst. žmonių apėmė puikus jausmas, džiaugsmas, kad mūsų šalį pasiekė naujas, sveikas produktas. Šokių muzika užkariauja Ameriką tarytum cunamis, ten festivaliai, kuriuose pasirodo tik didžėjai, renka šimtus tūkstančių žiūrovų, džiugu, kad tokia mada ateina ir į Lietuvą“, – kalbėjo vienas sėkmingiausių Lietuvos atlikėjų.

Vienos dienos festivalis „Labas Festas“ prasidės jau nuo 12 val. paplūdimio pramogomis, o nuo 19 val. prasidės vakarinė muzikos programa, kuri baigsis lygiai vidurnaktį. Vakarinėje dalyje pirmasis pasirodys progresyvios elektronikos ir trance atstovas iš Vokietijos Joshas Gallahanas. 20 val. sceną užims Ignas ir Jovani, o 22 val. pasirodys pagrindinė festivalio žvaigždė – Lietuvoje daugybę gerbėjų turintis trance atlikėjas ATB. Jis lyginamas su didžiausiomis trance žvaigždėmis Paul van Dyk, Tiësto ir Armin van Buuren.

Jau netrukus bus paskelbta ir visa dvylika valandų truksiančio „Labas Festo“ programa, kurioje lankytojai, kaip ir pernai, atras ne tik geriausius muzikinius pasirodymus, bet ir aktyvias bei nuotaikingas pramogas nuo pat liepos 7 dienos vidurdienio.

Festivalis rems Palangos Kurhauzo atstatymą

„Labas Festas“ organizatoriai teigia, kad nuo kiekvieno vos 10 Lt kainuojančio renginio bilieto dar po 2 Lt bus skiriama Palangos simboliu vadinamo Kurhauzo atstatymui. Beveik dešimtmetį Palangoje miestiečių bei svečių akis badęs sugriuvęs pastatas prieš keletą savaičių buvo pradėtas restauruoti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją