Kiti šaltiniai pridūrė, jog rokeriai vis dar galvoja 2013 metais leistis į koncertinį turą. „Norėčiau, kad surengtume kelis koncertus ir pažiūrėtume, kaip mums sekasi. To tikrai labai norėčiau“, - sakė grupės muzikantas Keithas Richardsas.

Balandžio pabaigoje grupės nariai susitiko Niujorke, kur savaitę nuoširdžiai repetavo. Paskutinis didelis „Rolling Stones“ koncertas buvo surengtas 2007 rugpjūtį Londono O2 arenoje – tai buvo koncertinio turo „A Bigger Bang“ pasirodymas. Liepą muzikantai tinkasi Londone, kur aptars gyvo pasirodymo galimybes.

„Tai bus slaptas pasitarimas. Vyksiu į Londoną, tada daugiau ir sužinosiu“, - atskleidė K. Richardsas.

Muzikantas pridūrė, jog susitikę grupės nariai taip pat nuspręs, ar ketina dar ką nors įrašyti. Paskutinis naujas grupės darbas buvo sukurtas 2005 metais.

„Liepą apie tai pakalbėsime ir nuspręsime. Norėčiau įrašyti kelias naujas dainas ir pažiūrėti, ką mes turime. Tai neatsiejama nuo grupės suartėjimo, noro, kad viskas įsisuktų. Taigi tikrai norėčiau įrašyti kažką naujo“, - pasakoja muzikantas.

Ar K. Richardsas ketina ką nors sukurti kartu su Micku Jaggeriu, kaip senais gerais laikais? „O taip. Net neabejoju“, - atsakė „Rolling Stones“ narys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)