„Smėlis bus gražus ir minkštas. Tai išskirtinė proga patirti pliažo malonumus industrinėje aplinkoje“, – sako paplūdimio zonos festivalyje sumanytojas ir viso renginio scenografas Robertas Kalinkinas.

Šiuo metu „Loftas Fest“ teritorijoje dirba virš 60 savanorių, kurie padeda įrengti ne tik paplūdimį mieste, bet ir pirmąjį Lietuvoje kempingą po stogu, kino teatrą ir netgi riedlenčių rampą.

Dar viena „Loftas Fest“ naujiena – festivalio talismanas. Juo tapo iš tarptautinio karvių parado, kuris keliavo po visą Europą, pabėgusi karvė. Ant jos pasirašys visi festivalio atlikėjai. Vėliau ji bus parduota aukcione.

Penktadienį festivalį atidarys lietuviai „Empti” ir visame pasaulyje pripažinta nu jazz grupė iš Italijos „Gabin”. Festivalį uždarys niujorkiečiai, tarptautinio lygio žvaigždės „Hercules & Love Affair“. Viso „Loftas Fest“ ant scenos lips apie 200 muzikantų, dainininkų, didžėjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)