Markas Palubenka, bene lygiai metus viską scenoje daręs vienas, į pagalbą pasikvietė būgnininką ir antradienį savo naujai aranžuotą kūrybą pristatys antrajame ciklo koncerte.

Vos per kiek daugiau nei metus trunkančią solo karjerą Markas Palubenka nuveikė daugiau, nei dauguma Lietuvos muzikantų per visą gyvenimą.

Meistriškai akustinę gitarą valdantis ir jos skambesį kompiuterio garsais saikingai pagardinantis Pilaitės vaikinas jau yra koncertavęs Maskvoje ir Sankt Peterburge, atstovavęs Lietuvai „Talino muzikos savaitėje“, o šią vasarą gros didžiausiame Baltijos šalyse muzikos festivalyje „Positivus“.

Marko debiutinis albumas „no fun in 101“ avansu vadinamas vienu geriausių Lietuvos įrašų 2012-aisiais, o pats muzikantas – analogų šalies muzikos istorijoje neturinčia asmenybe. O jam dar tik 23-eji...

Markas Palubenka kviečia vaizdu:

Šioje serijoje taip pat suplanuoti šių atlikėjų koncertai:

06-26 „Garbanotas Bosistas“
07-03 „ReedNoBrass“
07-17 „Freaks On Floor“
07-31 „Colours of Bubbles“
08-21 „Mark Fiction“

Marko pasirodymas, kaip ir visi šios serijos koncertai žiūrovams nekainuos nieko - belieka tik ateiti. Vartai atkeliami 18 val., koncertų pradžia – 20 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)