„Žaisime vandens karą, nesvarbu, ar bus lietus, ar saulė – festivalio lankytojams bus linksma. Juk yra dvi scenos po stogu, viena lauke – joks škvalas nebaisus“, – šypsodamasis pasakoja festivalio sumanytojas Viktoras Diawara.

Taip pat „Loftas Fest“ programoje yra numatytas kino teatras, kuriame bus rodomi vieni geriausių pastarųjų metų filmų. Iki paryčių galima bus žiūrėti lietuviško kino hitus „Zero“ ir „Zero II“, bene žinomiausio vokiečių turko Fatiho Akino komediją „Virtuvė sielai”, kino festivaliuose įvertintą Alvaro Pastoro „Aš taip pat“ ir daug kitų.

Festivalio sportinę dalį užpildys badmentono ir stalo futbolo turnyrai. Kieme ekstremalus džiugins riedlenčių ir bmx dviračių šlifuojama rampa. Taigi visi mėgstantys adrenalino dirginamus pojūčius į festivalį yra kviečiami atvykti su savo riedlentėmis arba bmx dviračiais.

Ištroškusius išmokti kažko naujo džiugins įvairios dirbtuvės. Vienose lankytojams bus pasakojama apie miesto piknikų ypatumus, kitose – kaip pasitobulinti savo drabužius, trečiose – kaip iš kartono pasigaminti naudingų daiktų.

Poilsio zonoje lankytojams bus pasiūlyta dar eilė kitokių pramogų, kūną atpalaiduojančių atrakcijų bei eilė naujienų, kurios yra įdomios ir aktualios kiekvienam jaunam miestiečiui.

Teritorijos planas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)